A nyár legnőiesebb maxiruhái árakkal, lelőhelyekkel: karcsúsítják a derekat, nyújtják az alakot

Mutatjuk a nyár legsikkesebb maxiruháit. Ezek a csinos darabok még az alakot is formálják.

maxiruha cover
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A maxiruhák nem véletlenül a nők nagy kedvencei nyáron. Kényelmesek, lengék, mégis igen nőiesek, ráadásul nagyon szép tud lenni, amikor a bővebb darabok kecsesen hullámoznak az enyhe szellő hatására vagy séta közben.

A bokáig érő darabok sosem mennek ki a divatból, és rengeteg színben, fazonban és mintával kaphatóak az üzletekben. Idén az egyszínű változatok mellett a virágmintások is nagyon sikkesek.

Nőies, divatos maxiruhák nyárra

Körülnéztünk a kínálatban, és olyan maxiruhákat válogattunk össze, amik nemcsak csinosak, hanem az alakot is kiemelik, formálják: hosszúságuknak és szabásuknak köszönhetően nyújtják az alakot, és hangsúlyozzák, karcsúsítják a derekat. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a szezon legsikkesebbjeit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük