Madonna nemcsak elesett, a Photoshoppal is akadnak problémái
Madonna fura dolgokról beszél egy magazinban, amik éles kontrasztban állnak a fotójával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna nem szereti az öregedést, és minden eszközzel küzd ellene, még akkor is, ha ezáltal esetleg nevetségessé is válik.

A világ egyik fele éppen azon élcelődik, hogy mekkorát esett a színpadon, de talán érdekesebb az interjú, amit a Rolling Stone-nak adott.

Ebben az úgynevezett ageismről beszél, amit talán korizmusnak lehetne lefordítani. Ez a kifejezés annyit tesz, hogy valakit a kora alapján diszkriminálnak, elsősorban nőkre értik.

Elég volt a butaságból

A híres nőknek kezd elege lenni abból, hogy csak arról kérdezik őket az interjúk során, hogyan edzettek a szerepre, illetve mit viselnek mondjuk egy vörös szőnyeges eseményen. Reese Witherspoon az AskHerMore kampány arca lett, a kezdeményezés arról szólt, hogy ne csak a ruháról érdeklődjenek, hanem esetleg az alakításokról is.

De sokan jelzik az interjúkban is, hogy nem éppen megfelelő kérdéseket kapnak, míg férfi kollégáikat a szerep megformálásáról, a folyamatról, a társadalmi hatásokról kérdezik, nem a külsejükről.

Nem csak a fiatalokról szól a világ

Egy másik probléma, amiről egyre többet beszélnek, hogy a női előadóművészek bizonyos kor felett mintha láthatatlanok lennének. Persze vannak kivételek, például Mery Streep vagy Helen Mirren, de sokan tapasztalják, hogy 40 felett nem kapnak munkát. Madonna is erről beszélt az amerikai magazinnak adott interjújában, de véleményünk szerint egy picit elcsúszott a mondanivalón. Ő ugyanis úgy csinál, mintha még mindig 25 éves lenne, tehát ő maga sem fogadja el a korát. A legnagyobb gond azonban az egésszel, hogy a magazin címlapján szereplő fotóját olyan mértékben manipulálták, ami már magában is arcpirító lenne, de a témával összefüggésben nézve nevetséges is.

Madonna és az öregedés

Nézd meg, Madonna hogyan küzd az öregedés ellen. Nemcsak plasztikával, hanem érdekes outfitekkel is például.

Ezt is szeretjük