Neked is hazudtak már a ránctalanító krémek hatékonyságáról?

Szakértőt kérdeztünk

Ha nem akarsz többet feleslegesen pénzt költeni, kattints! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai kaotikus kínálatban nehéz eligazodni. Hogyan kerüld el az újabb hatástalan krém vásárlását? Szakvéleményért Kelemen Veronika gyógyszerkiadó szakasszisztenst kérdeztük.

- Mit javasol ügyfeleinek?

- Szakértőként, gyógyszerkiadó szakasszisztensként a rendkívül hatékony Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet javaslom, amely 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmaz.

A Lux-Factor krémben lévő természetes, szabadalmazott 4D ránctalanító formula az összetevők intenzív hatását biztosítja. Ezért a mély és a mimikai ráncok már az első használat után láthatóan csökkennek. Rendszeres használata után a bőr tónusa helyreáll, a bőr pedig kisimul. A Lux-Factor 4D Hyaluron krém klinikailag tesztelt, és kellő tanúsítványokkal rendelkezik, valamint nincsenek kedvezőtlen mellékhatásai.

Magam is kizárólag a Lux-Factor 4D Hyaluron krémet használom, és nagyon ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos arcbőrre vágyik!

- Miért tanácsos a Lux-Factor ránctalanító krém használata?

- A Lux-Factor krém segítségével megfiatalíthatja bőrét és eltörölheti a ráncokat, hiszen az a bőr mélyebb rétegeibe hatol, így döbbenetesen gyorsabb és hatékonyabb ránctalanítást biztosít, fiatalító botoxhatással működik, hidratál és ragyogó bőrt biztosít. Emellett az érzékeny bőrre is alkalmas!

Kelemen Veronika, gyógyszerkiadó szakasszisztens

- Milyen hamar látható a krém hatása, és milyen eredményeket várhatunk?

- Tesztelés érdekében felkértünk 800 hölgyet, hogy két hétig mindennap - reggel és este - használták a Lux-Factor ránctalanító krémet, és az eredmények a következőek voltak:

  • A mimikai és mély ráncok, valamint a finom vonalak megjelenése a krém rendszeres használata alatt 80%-ban csökkenhet.
  • A bőr 60%-kal hidratáltabb lehet.
  • A bőr tónusa és teljes szerkezete megjavul.
  • Alkalmas minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrre is.
  • Az egy hónapig tartó Lux-Factor hialuronsavas ránctalanító terápia után a fogyasztók nem kívántak semmilyen más ránctalanító krémet használni!

Az eredmények két héttel a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító terápia előtt és utána:

Lenyűgöző hatása miatt a Lux-Factor ránctalanító krém a sztárok választása is

"Természetes hialuronsav reggel és este, az én bőrömnek nem is kell más kényeztetés!" - Horváth Éva

"Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetes kozmetikumokat, mivel a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak, és valóban hatásosak. Magam is kipróbáltam a 4D Hyaluron krémet, és elégedett vagyok az eredményekkel." - Nótár Mary

Most te is megszerezheted a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet promóciós áron, több mint 50%-os kedvezménnyel, csak a www.lux-factor.com weboldalon.

Ezt is szeretjük