Saját húga sem ismert rá! Új külsőt kapott a fiatal lány
Viola új sminkjével és frizurájával hamvas, fiatal szépségből csábos vadmacskává alakult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén tavasszal a Douglas parfüméria - folytatva a korábbi évek sikersorozatát - újabb Átváltoztatjuk! programot szervezett a szépülni vágyó hölgyeknek. A különleges programsorozat keretein belül az átalakításra váró nők hollywoodi istennőnek képzelhetik magukat, akikkel egy egész szépítészteam foglalkozik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlük, sőt.

Viola az átalakítás előtt
És utána

Egyúttal a Douglas különleges szolgáltatásskáláját is közelebbről megismerhetik, hiszen a parfüméria bőrápolási tanácsadással, smink- és hajápolással, köröm-, kéz- és lábápolással, valamint illattanácsadással is szolgál mindazoknak, akik szépülni vágynának.

Hétköznapi lányból tüzes díva

A 26 éves Viola a húgával együtt érkezett a roadshow Váci utcai állomására, egy kifejezetten csajos programra, nőnap alkalmából. Elmondása szerint a családban a húga az, aki igazán elkötelezett trendkövető, de ő is rábeszélhető egy-egy ilyen programra.

- Az egész a húgom ötlete volt, aki imád sminkelni, és érdekli minden, ami a divattal, a trendekkel és a szépségápolással kapcsolatos. Állandóan figyelemmel követi, hogy hol vannak ilyen roadshow-k - ő mondta, hogy jöjjünk el, mert ez nagyon jó lesz, teljes átváltoztatással és mindennel, úgyhogy beadtam a derekamat. Egyedül a fotózás része nem vonz annyira, mert tudom, hogy nem nézek ki jól a képeken - mondta Viola, de a róla készült felvételeket visszanézve nem lehet oka panaszra, hiszen a fiatal, havas szépségből egy új sminkkel és frizurával igazán belevaló, dögös vadmacskát varázsoltak.

- A bőrdiagnosztika nagyon érdekes volt, sokat megtudtam a bőröm állapotáról, hogy mennyire rugalmas, mennyi faggyút termel, mennyire hidratált és milyen a pigmentációja. Még azt is elmondták, hogy milyen napvédő krémet kell használnom, illetve azt is megnézték, hogy mennyi elhalt hámsejt van rajta, az enyémen sajnos elég sok. De igazából inkább a smink és a frizuraalakítás az, ami érdekel. Bár utóbbiból azt hiszem, túl sok mindent nem tudnak kihozni, vagy loknis lesz, vagy egyenes.

Új smink, új ember

Violát a sminkpontnál csíptük el, éppen az utolsó simításokat végezték el a make-upján.

- A hétköznapokban is sminkelem magamat, alapozót, pirosítót, szemceruzát, halványszínű szemfestéket és szempillaspirált használok általában, de nem vagyok nagy kísérletező. Tetszenek egyébként a füstös szemek, de soha nem sikerült magamnak rendesen megcsinálni, mindig elég hülyén néztem ki, ezért kértem, hogy most próbáljuk ki ezt - mondta Viola, aki innentől kezdve teljes mértékben rábízta magát a Douglas sminkmesterére, Sárkány Mártira.

- Minden olyan termékkel dolgozunk, ami az üzletben, megtalálható. Meg szoktuk kérdezni, hogy van-e valami kívánság, az adott hölgy milyen sminket szeretne, vagy termék, amit már régóta kipróbálna. Ha nincs, akkor úgy szoktuk összeválogatni a termékeket, hogy ami a bőrtípusának megfelelő, a szemszínéhez-hajszínéhez illik, de figyelembe vesszük a trendeket is. Ugyanakkor, ha valaki valamilyen színt egyáltalán nem szeretne magán látni - még akkor sem, ha az éppen most nagyon trendinek számít -, akkor azt nem használjuk - mondta el Márti.

Élvezetes kihívás

- Viola esetében volt egy kiindulási pontom, könnyebb dolgom volt. Nyilván az ő világos bőréhez és szemszínéhez ezt a nagyon fekete, nagyon intenzív árnyalást nem akartam megcsinálni, ezért választottam egy kicsit visszafogottabb, világosabb színösszeállítást. De szerintem, ha ezt meglátja, ez is elég újdonság lesz neki.

Violát éppen sminkelik
Sárkány Márti, a Douglas sminkmestere

- Egyébként mindig az összhangra törekszünk, nagyon jó érzés, ha valaki úgy áll fel a székből és úgy megy végig az utcán, hogy de jól érzem magam a bőrömben. Kihívás, de én szeretem nagyon - tette hozzá Márti, aki Viola személyében is egy újabb elégedett hölggyel gazdagodott.

- Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, a hajammal és a sminkemmel is. Sok jótanácsot kaptam, remélem, a barátaimnak is fog tetszeni, ugyanis este velük találkozom. Lehet, hogy meg sem fognak ismerni.

Ezt is szeretjük