62 ezer nő akar ilyet - Ennyire szép eljegyzési gyűrűje még Katalin hercegnének sincs

Megmutatjuk a gyűrűt, ami ámulatba ejtette az internetet.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül imádják böngészni a menyasszonyok és időnként a vőlegények is ötletek után kutatva a Pinterest kifogyhatatlan kínálatát. Itt ugyanis mindenhez találsz tippeket, amihez csak a nagy nap során szükséged lehet, a virágcsokroktól a ceremónia utáni ruhákon át a kerti díszítésekig. Megmutatjuk, hogy az álommenyegző után kutatók szerint melyik a leggyönyörűbb eljegyzési gyűrű a Pinterest ötletgyűjteményében!

A Verragio Venetian gyűrű

Noha nagyon sokan megosztják, milyen szépséggel lepte meg őket kedvesük az eljegyzés során, mégsem kapott még soha egy gyűrű sem annyi pinelést, mint a Raymond Lee Jewelers ékszerészet mesebeli hercegnőkhöz illő darabja.

A csaknem 63 ezer alkalommal kitűzött gyűrű közepén egy hercegnő-metszésű, nagyobbacska gyémánt csücsül, amelyet glóriás elrendezés vesz körbe. A 4300 dollárért, azaz 1 millió 204 ezer forintért beszerezhető ékszerészeti remek 18 karátos fehérarany alapra készül, melyre bonyolult, csipkeszerű szerkezet kerül. Az ötvösműhelyből a Verragio Venetian Ring minden darabja egyedi munkaként kerül ki, számos félkarátos gyémánttal díszítve.

A világ legfurcsább szépségkirálynői

Nem is gondolnád, milyen különleges szabályok szerint is rendeznek szépségversenyeket a világon. Nézd meg a nőket, akik megnyerték a címeket!

Ezt is szeretjük