Szexi intim fazon és sima bőr
Erre voltatok a leginkább kíváncsiak 2013-ban
A bársonyosan puha intim fazon titkára mindenki kíváncsi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szépségápolás mindennapos téma, legyen szó a bőr ápolásának lépéseiről, a fiatalság megőrzésének titkáról, a divatos öltözködésről vagy éppen a sztárok öltözködésének leutánzásáról.

Összegyűjtöttük, hogy a felsorolt kategóriákban idén mire voltatok leginkább kíváncsiak. Ha lemaradtál valamiről, most pótolhatod!

Szépségápolás

Mindenki szeretné, hogy a legintimebb területeken tökéletesen sima, puha és bársonyos legyen a bőre, egyetlen nő sem szeretne benőtt szőrszálakkal és gyulladt szőrtüszőkkel találkozni a kényes vonalakon.

Ennek kapcsán vettük górcső alá a végleges szőrtelenítés előnyeit és hátrányait. A szem alatti sötét karikák hasonlóan kényes témának számítanak, ennek okait is vizsgáltuk.

A divat terén elsősorban mindenkit az érdekelt, hogy melyek azok a ruhadarabok, összeállítások, amelyek egyáltalán nem stílusosak. Ennek élmezőnyében végzett a szandál-zokni párosítás trendje, illetve a legdivatosabb, de egyben ronda pulcsik körképe, amelyeket most te is megnézhetsz.

Ráncok

A ráncosodás és öregedés gondolata ijesztő fekete fellegként tornyosul a hölgyek felett, ahogyan telnek az évek, valószínűleg ennek köszönhető, hogy a téma cikkei igazán olvasottnak bizonyultak. Sokan kíváncsiak voltak, melyek azok a káros arcápolási szokások, amik többet ártanak, mint használnak, előidézve ezzel a ráncok gyorsabb megjelenését, illetve Anna Pursglove öregedése is lázban tartotta az olvasóközönséget.

Természetesen olyan olvasók is akadtak, akik az aggódás helyett azt szerették volna tudni, hogyan lehet megelőzni a szarkalábak, barázdák és mély ráncok megjelenését, például természetes táplálékkiegészítők, cukorból készült arcradírok vagy akár a jótékony alvás segítségével.

Frizura

A tökéletes frizura nemcsak a jó vágáson, hanem az ápoltságon is múlik, aminek első és legfontosabb állomása a hajmosás. Hogy utóbbi milyen gyakran ajánlott, és milyen a helyes hajmosási technika, arra nagyon sokan kíváncsiak voltak, ahogyan arra is, hogyan lehet természetes eszközökkel, például ricinusolajjal elérni, hogy a haj gyorsabban nőjön.

Természetesen a frizura tekintetében mi, nők kényesek vagyunk arra is, hogy mi tetszik a pasiknak - nem véletlen, hogy sokakat érdekeltek a férfiak által leginkább kedvelt frizurák.

Sztárok

A sztárok kinézete mindig toptéma, akár arról van szó, hogy ellessük a trükkjeiket, amelyekkel formában tartják magukat, akár arról, hogy milyen kínosan néztek ki egy vörös szőnyeges megjelenésen. Ennek kapcsán sorra vettük a celebek elrontott sminkét és a legkevésbé sikerült plasztikákat. Sőt, azt is megszavaztattuk, hogy a hírességek teltkarcsún vagy vékonyan csinosabbak-e.

Ellenpéldaként persze ott vannak azok a színésznők, akiknek 40 felett sem lehet okuk panaszra, illetve azok, akik alacsony termetük ellenére csinosak, és tudják, hogyan lehet a fenti adottságuk ellenére is lenyűgözni a pasikat.

 

Sztárstílus tekintetében Kate Middleton megjelenése volt a legmeghatározóbb: a hercegnő rossz frizuraválasztása élénk közérdeklődésre tarthatott számot, ahogyan az is, hogy az általában stílusos nemesség is hibázik időnként a ruhaválasztást illetően.

Ezt is szeretjük