Legendás magyar színésznők optikai trükkjei
Próbáld ki te is!
Lesd el legnépszerűbb színésznőink férficsábító trükkjeit, és hódíts profi módszerekkel!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A következő színésznők - bár természetes szépségek - jó néhány trükköt tartogatnak a tarsolyukban. Azokra a tulajdonságaikra összepontosítanak, amelyek amúgy is kimagaslóak, de, hogy ezt mások is észrevegyék, nem félnek optikai csalásokat bevetni. Próbáld ki te is fortélyaikat, és ragyogj, akár a filmcsillagok!

Csodaszép lábak, akár a gazelláé

Hacser Józsa, a Jászai Mari-díjas művésznő már 79 éves, így aztán igazán mindent tud a nőiességről - trükkjeit akár te is bevetheted, ha csábos futóműveket szeretnél.

Azzal bizonyára tisztában vagy, hogy egy megfelelő magasságú cipősarok kecses és lélegzetelállító vádlikat láttat, amitől a pasik is elámulnak, így valószínűleg te is rejtegetsz legalább egy pár férfifogó topánt.

Azonban, ha még inkább ellenállhatatlan szeretnél lenni, kövesd a színésznő példáját, aki nagyon szűk, testszínű harisnyára húzta fel neccharisnyáját. Mivel az alsó réteg szépen elrendezi a göröngyöket, és optikailag slankít is, a necc már nem vág be, és sokkal mutatósabb lesz a lábadon.

Ezt koronázd meg egy jól megválasztott magassarkúval, és biztos lehetsz benne, hogy minden szempár téged fog csodálni. Sőt, ha a cipőd színe megegyezik a harisnyáéval, akkor a lábad még hosszabbnak tűnik.

Nem csupán a magyar hölgyek, hanem híres külföldi társaik is használtak természetesen apróbb praktikákat, melyekkel kiemelték valamely előnyös tulajdonságukat. Hacser Józsához hasonlóan a szexbálvány, Marilyn Monroe is a lábakra és főként a csípőre helyezte a hangsúlyt. Jobb cipőjének sarkából mindig levágott nagyjából egy centit, amitől kicsit billegett, ezáltal pedig olyan hatást keltett, mintha jobban riszálna. Tény, hogy neki ez bevált, ha azonban nem akarsz gerincbántalmakat, ne sűrűn vesd be ezt az eszközt.

Férficsábító tekintet

Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatónője extrém, ugyanakkor mindig remekül megválasztott ruhakölteményeivel tudja, mitől döglik a légy. De nem csupán öltözködésére figyel, hanem arra is, hogy sminkje minél jobban kiemelje ragyogó, kék szemeit.

Kövesd hát példáját - abban az esetben is, ha más színű szempárral rendelkezel -, és a belső szemzug, valamint az orrnyerged belső részét világosabb alapozóval fedd be. Ettől a tekinteted és a szemed nagyobbnak látszik, és igazán igéző arcot varázsol.

Abban az esetben is remek megoldás ez, ha apró szemeid vannak, vagy, ha nagyon közel ülnek egymáshoz. A világos alapozó mellé használj a szemhéjadra fehér szemhéjárnyalót is, és csábos tekinteteddel csavard el az ellenkező nem fejét!

Hogy az arcbőröd is szép maradjon, amint hazaérsz, mosd le a sminkedet, így bőröd sokáig megőrzi üdeségét. Nyertes Zsuzsa vagy éppen Dolly is így csinálja, ezért van, hogy a mai napig őrzik fiatalos hamvasságukat. Zsuzsa, amikor csak teheti, nem visel sminket, így a bőre jobban szellőzik, a pórusai kevésbé tömődnek el. Ráadásul, mivel nem ken magára különféle erős kemikáliákat, a bőre nem veszít túlzottan a nedvességéből, ezért lehet, hogy még mindig ennyire rugalmas és feszes az arca.

Csodás ajkak

El sem lehet mondani, hogy a vazelint milyen sok mindenre használhatod, mégis valószínű, hogy szépítőszerként még sosem gondoltál rá. Pedig már Bajor Gizi is tudta, hogy kincset ér. Száját és fogait bekente a színtelen anyaggal, így vékony ajkai teltebbnek néztek ki, ugyanakkor mosolya is csábító volt, mert a vazelinréteg fehérebbnek, csillogóbbnak mutatta fogsorát. A vazelint azonban csak néha használd, mivel kőolajszármazék.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük