Elképesztő, milyen hajakat készít ez a fodrász: ilyenek a naplemente vagy a galaxis árnyalatai a tincseken
Hihetetlen árnyalatokat fest vendégeinek ez a fodrász: a mesés képeken azt is megmutatja, mi szolgált inspirációként a munkájához.

kulonleges frizura cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már rengeteg különböző hajfestési módszer létezik, a frizuradivat pedig szinte állandóan változik egy kicsit. Az elmúlt időszakban óriási kedvencek voltak a színátmenetes ombre vagy balayage-technikák, melyek természetesebb, napszítta hatást kölcsönöznek a tincseknek.

De nem csupán a változatos festések, hanem a különleges árnyalatok is hódítanak mostanában. Bár sokan inkább a natúr hatásra szavaznak, vannak, akik rajonganak a feltűnő, egyedi és élénk színekért. Urusla Goff fodrász is imádja a szokatlan, de csodás összhatásokat, bevállalós vendégei pedig teret is engednek a kreativitásának.

Varázslatos frizurákat fest a fodrász

A nő úgy áll a hajhoz, mintha csak egy festővásznat látna: általában a természetből inspirálódik, ötleteit pedig varázslatosan és hihetetlenül profin valósítja meg. Ha meglát egy fotót vagy bármit a környezetében, gyakran átgondolja, hogyan is ültethetné azt át a legjobban egy hajfestésbe. A tökéletes eredmény érdekében általában hat órát dolgozik egy vendég tincsein, de ha kell, ennél több időt sem sajnál belefektetni egyetlen frizurába.

Az elkészült műveket az Instagramján osztja meg, a képeket látva pedig nem csoda, hogy több mint 152 ezren követik az oldalát. Ursula Goff ugyanis olyan festéseket készít, amilyeneket máshol nem látni. Előfordult már, hogy a naplementéből, a különböző növényekből, kövekből, természeti látványosságokból merített ihletet, de csinált már a galaxishoz hasonló hajat is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindig is érdekelték a művészetek, és imádott rajzolni, ám az élet egy időre más irányba terelte. Dolgozott pincérként, de általános iskolai, illetve magántanárként is, majd úgy gondolta, a fodrászatban szeretné kiélni kreativitását. Egy idő után azonban elkezdett neki hiányozni a művészet, ezért ötvözni kezdte a kettőt. Az eredmény pedig egyszerűen varázslatos: annyira különleges, egyedi és szemkápráztató frizurákat készít, hogy nem lehet betelni velük.

Ursula műveiből nehéz kiválogatni a legszebbeket, az biztos. Itt például egy fa törzsének színét és erezetét varázsolta a hajra. Gyönyörű!

Még egy polip csápjainak árnyalatait is frizurává tudja formálni.

A feketés-vöröses színekben pompázó dáliához hasonlóvá festette ennek a nőnek a haját. Ilyen különleges árnyalatokkal nem találkozni mindennap.

De még a kristályok színeit is a tincsekre tudja varázsolni. 

Ursula sorra kapja a dicséreteket képeire az Instagramján, és sokan inspirálódnak a frizuráiból. 

Az biztos, hogy ha valaki egy igazán különleges és egyedi hajszínre vágyik, az ő képei között biztosan megtalálja majd a kedvencét.

Az év legdivatosabb hajszínei

Idén újra a hidegebb szőke árnyalatok kerülnek előtérbe, illetve a természetesek közül is inkább a világosabbak. A barnák terén a fényes, különböző melegebb árnyalatokkal feldobott hajak a legdivatosabbak: hódít a karamell, az eszpresszó és a vöröses csillogás. De akkor is találsz majd csodás ötleteket, ha sötét tincsekre vágysz. Mutatjuk az év legdivatosabb hajszíneit.

Képek: Instagram/uggoff.

Ezt is szeretjük