Ugyanazt a ruhát viselte 30 napon át: nézd meg képeken az eredményt!
Az akcióval nagyon fontos dologra szerette volna felhívni a figyelmet a fiatal lány.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megan Radford 2016 novemberében minden egyes nap kiposztolt magáról egy képet a Facebookra és az Instagramra, melyen ugyanazt a kis fekete ruhát viselte, mint az összes többi napon.

Azzal, hogy a fiatal lány ilyen típusú kihívást talált ki magának, egyrészt arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy az emberek jelentős részének nincs szüksége többre, mint amennyije van, és a szükségtelen dolgok hatalmas csomagként nehezednek rá életünkre, miközben sokan vannak, akiknek még meleg ruhájuk sincs télre.

A kampánnyal egyrészt arra szerette volna buzdítani követőit, hogy adományozzanak meleg ruhákat a World Vision Canadán keresztül a rászoruló gyerekeknek, másrészt támogatni akarta a minimalizmus egyre növekvő trendjét is, bizonyítva, hogy egyetlen ruhát is számos különféle verzióban lehet viselni ahhoz, hogy tökéletes legyen az outfit. Nézd meg a képeket!

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük