A királyi esküvők legszebb ruhái: gyönyörű viseletek különböző kultúrákból

Vannak kultúrák, ahol nem a hagyományos fehér esküvői ruhában mondták ki a boldogító igent.

kiraliy-eskuvo (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Kislányként mindenki hatalmas, világraszóló esküvőről álmodozik, ehhez pedig hozzátartozik a királylányos esküvői ruha is - hiszen a mesékben mindig így végződött a történet. Felnőttfejjel természetesen már sokaknak egész máshogy él a fejében a nagy nap, de olyanok is akadnak, akinek a valóságban is megadatik a hetedhét országra szóló lakodalom.

A nyugati országokban bevett szokás, hogy az ara fehér, földig érő ruhában lép az oltár elé, ami a tisztaságot szimbolizálja, de a világ más kultúráiban is ragaszkodnak a hagyományaikhoz - főleg, ha olyan jeles esemény zajlik, mint egy királyi esküvő.

Gyönyörű hercegnők a világ minden tájáról

Egy királyi esküvő mindig nagy eseménynek számít nemcsak az ország életében, hanem akár az egész világon: Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjét például közel kétmilliárd ember követte az egész világon. Nem csoda tehát, hogy óriási verseny folyik a tervezők között, hogy ők álmodhassák meg azt a ruhát, amiről aztán még évekig mindenki beszél, de a menyasszonyok sokszor nem a márkát részesítik előnyben, hanem a kulturális hagyományok előtt szeretnének tisztelegni. Az elmúlt évek legszebb esküvői ruhái között találunk egyszerű és hagyományos darabokat is, de van, akinek a megjelenése teljes egészében az országa kultúráját szerette volna képviselni.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary, Northfoto, Instagram)

Ezt is szeretjük