10 kínos téli divatbaki, amit a legtöbb nő elkövet
Képek!
Hiába divatosak a cuccaid, ha nem jól válogatod össze a fazonokat. A nőcis öltözék is slampossá válhat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már a divat sem azt diktálja, hogy csak akkor lehetsz csinos télen, ha elblicceled a meleg ruharétegeket. Egyik irányzat sem ellensége a vastag pulóvereknek vagy a sálaknak, sapkáknak, ám ha nem csupán a kényelmi szempontok fontosak számodra, nem árt körültekintően összeválogatnod a hosszabb-rövidebb, illetve a lezserebb és szűkebb fazonokat.

Hiszen lehet, hogy külön-külön minden darab trendi és ízléses rajtad, a rétegezéssel sok mindent elronthatsz, így könnyen ormótlannak tűnhet a végeredmény. A stílusbakik pedig mindig ordítóbbak, mint az, hogy milyen dizájnos holmikat viselsz.

A leggyakoribb hibák

Valójában nemcsak az számít, hogy mit viselsz, hanem az is, hogy hogyan. A stílusos megjelenés önmagában nem elég, az alkati adottságaidat, sőt, a fazonok sajátosságait éppúgy figyelembe kell venned. Az utcaképet elnézve még mindig az tapasztalható, hogy a legtöbb nőnek a hosszabb-rövidebb rétegekkel gyűlik meg a baja télen, melyeket nehéz összelőni a kabát szabásával. Szintén rendszeres malőrként könyvelhető el a szőrme ész nélküli adagolása, legyen szó csizmáról, gallérról, sapkáról.

Nem a szőrmével van gond, hanem azzal, ha valaki nem veszi figyelembe a tulajdonságait, ezáltal maga ellen munkálkodik, amikor olyan helyeken viszi túlzásba, ahol minden akadály nélkül kifejtheti alakösszenyomó hatását. Amennyiben nem esel át a ló túlsó oldalára, a szőrme sem lesz melléfogás, hanem ízléses kiegészítőként dobja fel a ruházatod.

A lezser, bő holmik sem tilosak, sőt, most kifejezetten divatosak, de rá kell érezni, milyen fazonokkal kombinálhatod őket, hogy ne nyeljenek el teljesen. Nem muszáj és nem is lehet minden nap nőiesnek lenni, de a vagány stílusoknál sem mindegy, hogy valósítod meg a merész ötleteidet.

Kínos téli divatbakik

Vannak olyan visszatérő öltözködési melléfogások, melyekkel szinte minden télen találkozhatunk, pedig, egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek lennének. Íme, a leggyakoribb divatmalőrök listája, ezeket ne kövesd el!

Ezt is szeretjük