Ettől néz ki Kim Kardashian úgy, ahogy: minden titkát elárulja a videóban!
Látnod kell, hogy készül el Kim tökéletes sminkje percek alatt.

nagykep?cikkid=165018&kep=kim kardashian lead1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashiant rajongói folyamatosan elárasztják olyan kérésékkel, amelyekben ilyen vagy olyan szépségtipp után érdeklődnek. A celebet talán a legtöbben éppen azért zaklatják, hogy ossza meg kedvenc sminktrükkjeit, amit Kardashian most végre meg is tett egy kilencperces videóban.

Kanye West felesége a felvételeket saját weboldalán és Youtube-csatornáján keresztül is közölte. A videóban megnézheted, hogyan készül el Kardashian mindennapos sminkjének gyors változata, melyet férje turnéja alatt Torontóban, a hotel fürdőjében készített el.

Így sminkel Kim Kardashian

Noha a kilenc perc alatt készülő make up valószínűleg a legegyszerűbb smink, amit a híresség viselni szokott, valójában az akár komolyabb alkalmakra is beillik. A videóban Kardashian megmutatja, milyen termékeket szokott használni, de nem kell neked is ilyen drága dolgokat beszerezned, számos közepes árban lévő kozmetikummal elérhetsz hasonló hatást.

Emellett figyelj oda arra is, hogy nem feltétlenül áll neked is minden jól, ami a celebnek, így a színeket és technikákat saját árnyalataid és arcformád szerint alkalmazd.

Mivel Kardashian előző este kissé elfeledkezett arról, hogy teljesen letisztítsa a sminkjét, utólagosan Neutrogena törlőkendővel távolítja el az arcáról a maradékokat. Ezt követően jön a hidratálás, amit egy 240 dolláros, azaz mintegy 65 ezer forintos krémmel, a La Mer Perfecting Treatmenttel végez, de te nyugodtan használhatod saját kedvencedet.

Ezután Kardashian az ő szavait idézve egy Giorgo Armani shimmer sheer izét ken fel, ami a Giorgio Armani Sheer Shimmer termékét jelenti, és az alapozó alatt biztosít ragyogást az arcbőrnek. A Chanel és az Armani alapozói között Kardashian egy kicsit bizonytalankodik, majd végül ebből is az Armanit választja.

A továbbiakban a híresség rózsaszín és sárga árnyalatokat használ az arcán, hogy a bőrszíne üde legyen, majd kontúrozással emeli ki a vonásait. A szemein gondosan eldolgozza a púdert, és erős szemkontúrt használ, sőt, a szempilláira is több réteg festék kerül, melyek szétválasztásához és göndörítéséhez külön eszközöket alkalmaz. Végül féltestvére, Kylie Jenner saját rúzskollekciójából, a Kylie Lip Kitből a Candy K árnyalattal fejezi be a sminkelést az ajkain.

Jó tanácsok Kardashiantől

Miközben készül a smink, Kardashian tippekkel látja el rajongóit, így például felhívja a figyelmet arra, hogy az erősebb alapozásnál érdemes a nyakat, sőt, a nyak hátulját is befedni, hogy elkerüld a maszkhatást.

Később azt ajánlja, hogy felkötött hajjal egy kicsit a hajvonal alá is kerüljön az alapozóból, hiszen így természetesebb a hatás, és szerinte kisebbnek tűnik a homlok.

Sminktippek, hogy hatalmas legyen a szemed

Ha szeretnéd nagyobbnak mutatni a szemeidet, ezekkel a profi sminkesektől származó trükkökkel nagyon egyszerűen megteheted. Tanulj tőlük!

Ezt is szeretjük