Az év eddigi legbizarrabb nadrágja - Mégis ki venné meg 340 ezer forintért?
Elképesztően furcsa és csúnya farmerral álltak elő a dizájnerek őszre.

farmer
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tervezők minden évben igyekeznek egy kicsit megújítani a már megszokott darabokat. Idén a megkötős, paperbag-nadrágok vették át az uralmat a trendekben, de persze a farmer sem vesztett népszerűségéből: a boyfriend, a girlfriend és a skinny fazonok mellett viszont a lazább és a trapéz változatok is megjelentek.

Néhány márka nem elégedett meg a csinos, hordható és alakformáló szabásokkal, hanem úgy gondolták, ideje egy kicsit extrémebb változatokban gondolkodni. Így tett az Unravel Project is, akik egy olyan nadrággal álltak elő, amit valószínűleg senki nem fog majd felvenni a furcsa ízlésű sztárokon kívül.

Kifordított farmer méregdrágán

A Farfetch nevű, luxustermékeket áruló webshopban megjelent darabra már tényleg nincsenek szavak: a nadrág ugyanis olyan, mintha egyszerűen csak kifordított volna valaki egy farmert, majd rávarrt volna egy-egy fekete kardigánt vagy harisnyát elöl és hátul is. A kifejezetten csúnya és érthetetlen terméket varrások igyekeznek díszíteni, a zsebre pedig a következő felirat került:

- Ahhoz, hogy valami újat alkoss, először rombolnod kell.

kiforditott nadrag

A rombolás biztosan megtörtént, mert ennyire rossz formában ritkán látni az örök darabot. És, bár eddig is volt jó néhány szokatlan farmer, ez egyértelműen felkerülhet a legbizarrabbak toplistájára. Ami viszont a kinézeténél is jobban kiakasztotta az embereket, az az ára. Ezt a darabot - amit egyébként bárki megcsinálhat otthon, ha egyszerűen kifordítja a nadrágját - eredetileg 920 fontért, azaz nagyjából 336 ezer forintért árulják. De most akciósan már 135 ezernyi fontért is beszerezhető.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kommentelők nem rejtették véka alá a véleményüket a darabról, sorra posztolták inkább a Twitterre. Mindenki egyetértett abban, hogy ez a trend borzasztó, és senki nem volt, aki szívesen felvette volna a nadrágot. Sőt, egy hozzászóló szerint a divat túl sokat ivott, amikor megalkotta ezt a farmert. Egyébként a márkának nem ez az egyetlen furcsasága: csináltak már farmerkabát-overall kombinációt és dupla derékkal rendelkező, mellig felhúzható farmerszoknyát is. Az biztos, hogy ezeket senki nem látná szívesen az utcán sétálgatva.

furcsa farmerok

A legfurcsább farmerek

A kifordított nadrágon kívül is jó néhány furcsa és kifejezetten érthetetlen darab került mostanában a webshopok kínálatába. Lánccal összekötött, tripla derekú vagy végig csatos farmer? A legcsúnyábbakat gyűjtöttük össze, melyeket tényleg divatosnak szántak.

Ezt is szeretjük