Ez a legbizarrabb nadrág, amit valaha láttunk - Kínzóeszközre hasonlít a divatosnak szánt, abszurd darab
Egy webshop borzasztóan furcsa nadrágot árul, aminél értelmetlenebbet és csúnyábbat még nem nagyon lehetett látni.

ketrecnadrag cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több szokatlan ruhadarab jelenik meg a kifutókon és az üzletekben, melyekre nézve már-már úgy érezheti az ember, hogy a dizájnerek annyira kifogytak az új ötletekből, hogy már csak a szépnek kicsit sem mondható, és igen furcsa, értelmetlen fazonokban tudnak gondolkodni.

A nadrágok terén már jó néhány éve bukkannak fel szörnyű változatok: volt például a fűzős, a plasztikbetétes áttetsző vagy épp a szakadt, alig takaró tangafarmer, de most még egy ezeknél is bizarrabb fazon ütötte fel a fejét egy webshopban.

Ketrecnadrág az év legborzasztóbb darabja

A Fashion Nova nevű online shop oldalára került fel egy szörnyű és érthetetlen darab, ami nemcsak, hogy csúnya és kényelmetlen, de még nagyjából semmit nem is takar. A 49 dollárért, azaz körülbelül 13 500 forintért árult nadrág ugyanis leginkább egy ketrecre vagy egy középkori kínzóeszközre hasonlít: bár nem vasból van, nagyon arra hajaz.

ketrecnadrag 1

A darab igazából csak pántokból áll: a derékon egy vastagabb rögzíti, lejjebb pedig egymást keresztező csíkok alkotják. Már elölről is mindent megmutat, hátulról pedig még inkább, ugyanis a fenékrésznél még az anyagcsíkok is kimaradtak. Arról fogalmunk sincs, mi járhatott a nadrág tervezőjének a fejében, amikor megalkotta, és azt sem tudjuk elképzelni, hogy mégis ki az, aki ezt valaha felvenné az utcára.

A cikk az ajánló után folytatódik

A webshop viszont, úgy látszik, imádja a hasonlóan extrém ruhákat, mert nem ez az egyetlen az oldalukon, ami ennyire furcsa: árulnak egy kicsit szolidabb, oldalt csatokkal összefűzhető latexnadrágot is, de a teljesen áttetsző plasztikszoknya is megtalálható a kínálatukban szintén 13 500 forintért. 

furcsa ruhak

Előnytelen nadrágok, amik nagyon divatosak

Vannak olyan nadrágok, melyek, bár az elmúlt időszakban berobbantak a divatba, egyáltalán nem csinosak vagy előnyösek. Teljesen elrontják az alakot, sőt, szélesebbnek, alacsonyabbnak mutatják a viselőjüket. Ezeket a fazonokat érdemes elkerülnöd.

Ezt is szeretjük