Képek! A legszexisebb frizurák rövid, kevés hajból
Így kérd a fodrászodtól!
Formátlannak érzed a hajad? Válassz olyan fazont, mely tartást ad neki!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csapból is az folyik, hogy a férfiak számára elsősorban a dús, vállakra omló,  hosszú sörények szimbolizálják a nőiességet.

Ez valamennyire érthető, hiszen a csábító testbeszédben olykor a haj is szerepet kap, amit kacérkodva lehet dobálni vagy tekergetni.

Így nem csoda, ha azok a nők, akiknek kevés van belőle, gyakran úgy érzik magukat, mint egy koronájától megfosztott királylány. Bizony frusztráló, amikor a legnagyobb törődés mellett is csak lassan nőnek meg a tincsek, és még úgy is csak egy lelapuló frizurát alkotnak.

Amennyiben azt tapasztalod, hogy a hajad minden növekedési fázisban elvékonyodik, érdemes rövidre vágatnod. Ne tarts attól, hogy fiúsabb leszel, ugyanis rengeteg szexi fazon közül válogathatsz, melyek nemcsak egy jobb tartású hajformát ígérnek számodra, hanem a vonzerődet is megduplázzák.

Azt is meg fogod látni, hogy a pasik könnyen befolyásolhatóak ebben a témában, mert bármikor képesek elolvadni egy pajkosan vadóc vagy érzékien elegáns rövid frizurától.

Szexi frizurák, ha kevés a hajad

Már egyébként is rövid a sörényed, csak a megfelelő fazont keresed hozzá? Nézd meg a képgalériánkat, és fedezd fel a vékony szálú hajadban rejlő lehetőségeket!

Tippek az új frizurádhoz

  • A rövid haj kiemeli az arcot és a tekintetet, ezért fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen a fejformádhoz, illetve a vonásaidhoz. Ha nem vagy biztos benne, milyen fazon passzol hozzád, kérd ki a fodrászod véleményét, vagy találj rá a virtuális frizurapróba segítségével.
     
  • Lassan növekvő hajad áldásos lehet egy rövid fazon esetén, ám ilyenkor sem árt háromhetente felfrissítened a formáját, hogy dúsabb hatást keltsen.
  • A trükkös vágástechnikákon kívül különböző színjátékokat is be szoktak vetni a fodrászok, hogy teltebbnek tűnjön a hajszerkezet. Az alaptónusnál leheletnyivel világosabb reflexárnyalatok rétegesebbnek mutatják a tincseidet.
     
  • Amennyiben vékony, szöszi babahajad van, nem muszáj azon erőlködnöd, hogy látványosan megemeld a volumenét. A megfelelő fazonnal az előnyeit erősítheted, vagyis a selymes lágyságát hangsúlyozhatod.
Ezt is szeretjük