Képek! 5 centivel karcsúbb derék 1 perc alatt
A legjobb karcsúsító nadrágfazonok
A megfelelő nadrággal keskenyítheted a vonalaidat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ívelt derék légiesebbé, kecsesebbé teszi az alakot, ugyanakkor kiemeli a csípő és a mellek gömbölyded formáit. Nem csoda, hogy a pasik megőrülnek érte, és télen sem szeretnék, ha a vastag és bő ruharétegek megfosztanák őket a karcsú vonalak látványától. Egy jól megválasztott nadrágfazonnal a kedvükre tehetsz, hiszen kiemelheted a derekadat.

Ám abban az esetben is segíthet a rafinált szabás, amennyiben az ívek hiányában összefolyik a felsőtested az alsóval. Ezt a problémát nemcsak pluszkilók okozhatják, hanem alkati sajátosság szintúgy lehet: a tégla típusok rendelkeznek ilyen adottságokkal, akiknek a fiús, sportos csípőjük miatt kissé szögletes és tagolatlan a sziluettjük.

Így hívd fel a derekadra a figyelmet!

Bizonyos nadrágfazonok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy figyelemfelkeltőbbé varázsold a derékvonaladat, és helyrebillentsd az arányaidat. Azt azonban nem árt tudnod, hogy ez a fajta optikai trükközés nagyobb túlsúly esetén már nem alkalmazható. Inkább azoknak segíthet, akik íveltebbé, hangsúlyosabbá kívánják tenni a derekukat.

A magas derekú, megkötős és A-vonalú nadrágokat részesítsd előnyben, de ügyelj rá, hogy a vékonyabb felsőket betűrve viseld, illetve a pulóvered se takarjon csípőig, különben hiába vetetted be a furfangosságokat. Az apró részletekről se feledkezz meg: a karcsúságodat már egy vékony övvel kiemelheted, viszont a tégla típusoknak a vastagabb övek, a megkötős megoldások és a ráncolt szűkítések ajánlottak.

A nadrágválasztásnál mindig teljes egészében vizsgáld az alakodat, ne csak a derekadra fókuszálj! Ugyanis széles csípő esetén a derékpassz előtérbe helyezheti a gömbölyded alsó fertályt, míg sportos testalkatnál a csípőkerület tuningolásával tűnhet karcsúbbnak a derék.

Derékkarcsúsító nadrágfazonok

Képgalériánkból megtudhatod, milyen nadrágokkal tökéletesítheted az arányaidat!

Ezt is szeretjük