Meglepő, de ugyanaz a lány van a 2 képen - Az egyiket a netre tölti fel, a másik a valóság
Nem csoda, ha sokan alig hisznek a szemüknek a fotók láttán. Pedig tényleg ugyanarról a lányról készültek.

net valosag cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyönyörű smink, szuper, izmos alak, ragyogó haj és hibátlan arc - ezek a tulajdonságok jellemzik sok nő Instagram-képeit. Ezek láttán jó néhányan azon gondolkodnak, hogy lehetnek ennyire szépek, ennyire tökéletesek, és ők miért nem ilyenek.

A neten a legtöbben igyekeznek a lehető legelőnyösebb fotót feltölteni magukról, de nem szabad bedőlni ezeknek a képeknek, mert elég gyakran előfordul, hogy a valóság jócskán eltér ezektől. Sőt, meg sem közelíti az Insta-képeket.

Netes képek és a valóság: megdöbbentő a különbség

Egy erős, sokat takaró smink, egy jó póz, egy csinos frizura, na és egy kis retus akár teljesen képes megváltoztatni az emberek külsejét és alakját a képeken. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a bevállalós, bátor és néha vicces kedvű lányok fotói, akik azokat a képeket is feltöltik az Instagram-oldalukra, melyeket mások vagy átszerkesztetnének vagy törölnének. Jó néhányan posztolták már az előnyösre alakított képeket a valós, sőt, direkt előnytelen felvételek mellé, hogy megmutassák, nem lehet hinni a tökéletes arcot és testet mutató fotóknak. Szinte hihetetlen, hogy a következő képeket ugyanazok a nők osztották meg magukról.

Ezt is szeretjük