Hihetetlen, de működik! Így ütögesd, és eltűnnek a karikák a szemed alól
Ha táskás szemekkel ébredsz, egy egyszerű technikával sokat javíthatsz a helyzeten.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy a kencékkel elfedd a sötét karikákat, de a hatás mégis természetes legyen, a megfelelő technikával kell felvinned a korrektort.

Ha követed a sminkmester utasításait, te is könnyedén eltüntetheted a nemkívánatos gyűrűket a szemed alól.

Lépésről lépésre

A szem alatti karikák sokak életét megnehezítik, és a sminkelést is bonyolultabbá teszik, ráadásul nem is olyan könnyű maradéktalanul elfedni őket. 

Wayne Goss sminkmester azonban felfedezett egy olyan technikát, amellyel könnyedén és látványosan oldhatod meg a problémát, anélkül, hogy maszkszerű vagy túl világos lenne a végeredmény.

Erre lesz szükséged

  • lapos sminkecset
  • folyékony korrektor

Először a szemed alá, a járomcsontra tégy néhány összefüggő pöttynyi korrektort az ecsettel, majd végezz rajta gyors, ütögető mozdulatokat a középső vagy a gyűrűsujjad ujjbegyével, amíg minden irányban eloszlik a smink. Ne dörzsöld, csak óvatosan ütögesd, különben letörlöd a korrektort. A széleket is dolgozd el.

Most a belső szemzugba pöttyözz az ecsettel, és ugyanazzal az ütögető mozdulattal dolgozd el a korrektort, amivel a szemed alatt tetted. Ha megvagy, húzz egy csíkot a fél szemöldök fölé, a szőrszálakkal párhuzamosan, az orrodtól a halántékod felé haladva, majd jöhetnek a már ismerős tapogató mozdulatok. Az alábbi videóban megnézheted, hogyan működik a technika a gyakorlatban.

Ha még több tippre vagy kíváncsi a szem alatti karikák eltüntetésével kapcsolatban, kattints ide, és olvasd el a cikket, amelyben további ötleteket kaphatsz a sminkelésre vonatkozóan.

Ezt is szeretjük