A legdögösebb karcsúsító szoknyafazonok
Csalj el néhány kilót
A jó idő előcsalogatja a szekrény mélyéről a könnyed, nőies szoknyákat.

Dia

 	Figyelemelterelés  	Ha a csípőd széles, akkor tereld el róla a figyelmet. Egy szűk derékmegoldás vagy egy ügyesen elhelyezett masni felfelé viszi a szemet, és a laza szabás alatt nem látszanak az eltüntetni kívánt formák.

Figyelemelterelés

Ha a csípőd széles, akkor tereld el róla a figyelmet. Egy szűk derékmegoldás vagy egy ügyesen elhelyezett masni felfelé viszi a szemet, és a laza szabás alatt nem látszanak az eltüntetni kívánt formák.

Dia

 	Maxi  	Idén megkerülhetetlen lesz a maxiszoknya. Ha nem vagy alacsony, akkor megnyújthatja az egész alakot, feltéve, ha nem a csípődre tolva viseled. A szabás ne legyen széles, mert akkor kissé parasztos jellege lesz az öltözéknek.

Maxi

Idén megkerülhetetlen lesz a maxiszoknya. Ha nem vagy alacsony, akkor megnyújthatja az egész alakot, feltéve, ha nem a csípődre tolva viseled. A szabás ne legyen széles, mert akkor kissé parasztos jellege lesz az öltözéknek.

Dia

 	Gombok  	A középen elhelyezett gombsor függőleges vonala egyrészt eltereli a figyelmet az oldalsó részekről, másrészt karcsúbbnak mutatja az alakot.

Gombok

A középen elhelyezett gombsor függőleges vonala egyrészt eltereli a figyelmet az oldalsó részekről, másrészt karcsúbbnak mutatja az alakot.

Dia

 	Ceruzaszoknya  	Bár elsőre furcsának tűnhet, de a szűk fazon is karcsúsíthat. A magasított derék kordában tartja a kis pocakot. Ez a fazon akkor előnyös, ha a csípődet nem szégyelled, ugyanis nagyon nőies alakot varázsol.

Ceruzaszoknya

Bár elsőre furcsának tűnhet, de a szűk fazon is karcsúsíthat. A magasított derék kordában tartja a kis pocakot. Ez a fazon akkor előnyös, ha a csípődet nem szégyelled, ugyanis nagyon nőies alakot varázsol.

Dia

 	Térd alá  	A térd alá érő, magasított derekú, A-vonalú szoknyák az egész alakot megnyújtják, az anyag esése is erősíti a függőleges hatást. Szigorúan magassarkúval viselendő, különben nagyon összenyomhat.

Térd alá

A térd alá érő, magasított derekú, A-vonalú szoknyák az egész alakot megnyújtják, az anyag esése is erősíti a függőleges hatást. Szigorúan magassarkúval viselendő, különben nagyon összenyomhat.

Dia

 	Farmermini  	Ha a csípőd széles, ugyanakkor a lábaiddal nincs gondod, akkor bátran viselj farmerminit. A merev anyag összefogja a felesleget a hason és oldalt is, a koptatás pedig a középső területre tereli a figyelmet.

Farmermini

Ha a csípőd széles, ugyanakkor a lábaiddal nincs gondod, akkor bátran viselj farmerminit. A merev anyag összefogja a felesleget a hason és oldalt is, a koptatás pedig a középső területre tereli a figyelmet.

Ezt is szeretjük
Fotó: