Milyen az alkatod? Ezt a blézert vedd fel, hogy 5 kilóval kevesebbnek tűnj
Így válassz, hogy tökéletesen álljon
A blézered lesz a legjobb barátod!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs olyan stílus, amelyikhez ne passzolna egy remekbe szabott blézer. Hiába változik a divat évről évre, a blézer állandó darab a kifutókon és a ruhaboltokban is. Viselheted melegebb időben kabát helyett, vagy kabát alá, amikor beköszönt a hidegebb idő. Formáját tekintve a blézer alapjáraton egy nőiesebb, formálisabb megjelenéshez segít hozzá, ám attól függően, hogy milyen ruhákkal kombinálod, nagyon vagány stílust is képviselni tudsz vele.

Elég népszerűek a boyfriend változatok, amelyeknek egyenes a szabásuk, ám ha az a cél, hogy optikailag lefaragj magadról néhány kilót, válassz inkább karcsúsított fazont! Ha még nincs ilyened, ideje beszerezned egyet, hiszen a blézer olyan darab, ami sohasem fog kimenni a divatból!

A blézer alá egy jó kis őszi egyberuha dukál! Ha az alkatod miatt eddig nem mertél szűkebb egyberuhákat hordani, nézd meg, mit tanácsolunk! Nem kell visszarettenned a szűk ruháktól akkor sem, ha van rajtad egy kis felesleg, mert léteznek olyan fazonok, amik egy akár számot is képesek lefaragni a méretedből. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük