Csinos ruhát rendelt a netről, borzalmas rongydarabot kapott - 10 vásárló, aki nagyon pórul járt

Néha előfordul, hogy a neten látott fotónak köze sincs a valósághoz, és a vásárló a csinos ruha helyett egy kapcarongyot kap kézhez. Ilyen esetekről posztoltak a netezők.

Internetről rendelt ruhák a valóságban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egyre többeket ejt rabul az online vásárlás kényelme és egyszerűsége. Az, hogy nem kell utazniuk, küzdeniük a tömeggel vagy kivárniuk a próbafülke és a pénztár előtt kígyózó sorokat, tehát időt és energiát spórolnak.

Persze azért vannak a dolognak hátrányai is. Még az ismert, megbízható üzletek weboldalairól rendelt ruhák esetében sem lehet biztos az ember abban, hogy jó-e a méret, jól áll-e a darab az alakján. Nem beszélve a külföldi webshopokról, ahol aztán sokszor tényleg zsákbamacskát lehet kapni.

Netről rendelt ruha: elképzelés és valóság

Néhány pórul járt netező megmutatta, hogy néha a kézhez kapott darabnak szinte köze sincs ahhoz, amit a vásárláskor a képen láttak. A következő fotók készítői biztos, hogy legközelebb alaposabban meggondolják, milyen oldalról vásárolnak. A kinézett elegáns egészruha, esküvői kreáció vagy éppen pizsama helyett gyűrött, elszabott rongydarabot kaptak. Még szerencse, hogy kellő humorérzékkel álltak a helyzethez.

Coverkép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük