Te is így érzed magad, ha befonod a hajadat? - Fájdalmasan őszinte rajzok, melyek minden nőnek ismerősek lesznek
Az elképzelés és a valóság között sokszor eget rengető a különbség.

fonat cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek szembesülnie kisebb-nagyobb csalódásokkal, nehézségekkel. Rengeteg olyan apróság van, ami sokszor nem az elképzelések szerint sül el.

A csinos, szűk ruha nem biztos, hogy mindenkin olyan dögösen áll, és a neten kinézett frizura sem mindig olyan előnyösre sikerül, mint amilyen a modell fotóján volt.

Problémák, melyekkel minden nő szembesült már

Egy Prudence nevű lány is megküzdött már rengeteg ilyen apró problémával a külsejét illetően, és egy idő után rájött, hogy nincs oka kétségbeesni, hiszen nincs ezzel egyedül. Ezért úgy döntött, hogy rajzokba önti őket kék hajú alteregója segítségével, és megosztja a viccesre sikerült képeket az Instagramján, hogy mindenki tudja: teljesen normális, amiket átél.

- Az életben néhány dolog túl kínos, túl nagy butaság, és túl nehéz ahhoz, hogy könnyen megküzdjünk velük. Nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen problémái vannak, de az biztos, hogy nagyon egyedül éreztem magam velük. Ezért is csináltam ezeket a rajzokat: hogy nevethessek minden akadályon, amit az élet elém gördít - írta a lány a Bored Panda oldalán. Az ábrák tényleg őszintén, de humoros oldalról közelítik meg a női lét nehézségeit. A következő képek az elvárások és a valóság közötti különbségről biztosan ismerősek lesznek.

Ezt is szeretjük