Hatalmas különbség van a két kép között, pedig ugyanaz a lány van rajta!
Az Instagram-képek becsaphatnak téged is!
Ez a blogger a valóságot mutatta!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy fitneszblogger, Anna Victoria megmutatta, milyen félrevezető tud lenni egy Instagram-kép. Mivel ez a munkája, számára is fontos, hogy előnyös oldalát mutassa a testének, de szerette volna érzékeltetni a másik oldalt is.

Úgy döntött, segít a reális testkép kialakításában, hogy mindenki más is tisztában legyen azzal, nem minden olyan, mint ahogy elsőre látszik.

Victoria készített egy képet, amin megmutatja, hogyan néz ki az idejének 99%-ában, és hogyan néz ki az Instagram-fotókon. Az első képen a számára előnyös helyzetben pózol, míg a másikon természetesen ül, anélkül, hogy behúzná a hasát vagy pózba vágná magát.

 

Snapchat: AnnaVictoriaFit (@annavictoria) által közzétett fénykép,

 

A kép alatt az írja, az egyik képen az idejének 1%-ában, míg a másikon az idejének 99%-ában látható. De azt is mondja, ő mindkettőt szereti.

Néha az Instagram-képek félrevezetőek tudnak lenni, de azért nem minden a fényeken és a pózoláson múlik, edzés is szükséges hozzá. Azt viszont mindenkinek tudni kellene, hogy a tökéletes, beállított képek pillanatokat ábrázolnak.

Sajnos ezek a képek könnyen okozhatnak sok fiatalnál akár étkezési problémákat is, hiszen olyan ideálokhoz akarnak hasonlítani, amelyek nem feltétlenül valósak. Ezért is fontos, hogy az ember megfelelően kezelje a social mediában felbukkanó posztokat.

Ezt is szeretjük