Az 5 legfinomabb illatú nyári tusfürdő
Szerintünk
Ha nyáron frissességre vágysz, vagy gyümölcsös illatot keresel a tusoláshoz, ismerd meg kedvenc fürdőtermékeinket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyár a vidámság, a virágok, a lédús gyümölcsök és a meleg időszaka. Ha megizzadsz, ha ki kell lépni a párás forróságba, vagy éppen álmosan indul a reggel, mert esős az idő, akkor tökéletes ébresztő és frissítő társ lehet egy finom illatú tusfürdő. Nyáron rengeteg limitált szériás termékkel találkozhatsz, melyek gyümölcsösek, csípősen mentásak, vagy éppen virágillatot árasztanak.

Ha te is szívesen elmerülnél reggelenként az orrodat is kényeztető habokban, akkor ismerd meg a szerkesztőség kedvenc termékeit, melyekkel nyáron garantált a felfrissülés.

Lilla

A bőröm nagyon érzékeny, illetve száraz is, nem egyszer előfordult, hogy a kemény víz, illetve a kozmetikumokban található különféle vegyi anyagok hatására kiütések jelentek meg rajta. Sokáig tartott, míg rájöttem, hogy a szappanokat, a kézmosókat és a tusfürdőket is le kell cserélnem ahhoz, hogy a probléma megszűnjön - méghozzá olyan termékekre, melyek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak.

A dm sajátmárkás, alverde termékcsaládja épp ilyen, ezért egyre több tagját vonom be a mindennapi test- és arcápolásba. Hogy a nyári reggeleken felfrissüljek, és hamar jó hangulatom kerekedjen, a vízimenta illatú tusfürdőt használom, mely kifejezetten üdítő hatású, energiával tölt fel, növényi összetevői pedig a bőrömhöz is gyengédek.

Eszter

Elég érzékeny a bőröm, ezért nem szeretem a túlzottan illatos, gyanúsan sok kémiai anyagot tartalmazó kozmetikumokat. Ez a tusfürdők esetében hatványozottan igaz. Előfordul már, hogy elcsábultam egy rendkívül kellemes illat miatt, de a hosszabb távú tapasztalataim azt mutatták, hogy legjobban a Baba termékei passzolnak a bőrömhöz.
Nyáron elsősorban a narancsos változatot - más néven Gyümölcsös frissesség tusfürdőt - választom. Nagyon kellemes illata van, de nem túl hivalkodó. A nyári melegben kimondottan jólesik citrusos aromája.


Juli

A nyár nekem nem csak a pihenésről, hanem a sportról is szól, sokat teniszezem ilyenkor. Edzés után nagyon jól jön a Nivea Vitality Fresh tusfürdője. Egyszerű, mégis kellemes illata van, lágy frissességet áraszt. Nem habzik túlzottan, viszont sokáig érzem magamon az illatát! Egy-egy keményebb meccs után újult erőre kapok tőle, amiben legfőképpen a tusfürdő illata játszik szerepet. Nem szárítja a bőrömet, ahogyan azt más termékeknél tapasztaltam.

Ági

Nagyon szeretem a levendulát, nagy vágyam a levendula hazájába, Provance-ba látogatni, de addig is minél több levendulaillatú kozmetikummal veszem körbe magam. A dm sajátmárkás biotermékcsaládjának tagja a levendulás-bergamottos tusfürdő. Reggel frissít, este relaxál. Könnyű és nagy habja van, és egyáltalán nem szárítja ki a bőrömet. Az illata pedig sokáig megmarad. Szintén alverde-termék a radírozó kókuszreszeléket tartalmazó lótuszvirágos tusfürdő, melynek illata Franciaországnál már távolabbi, egzotikus helyekre repít.

Pálma

Az utóbbi időben igen gyakran váltogattam a tusfürdőket: a korábban használtakat meguntam, az újakkal pedig egyáltalán nem voltam elégedett. Egyikük a bőrömet szárította, másikuk allergiát váltott ki, de volt olyan is, aminek az illatát nem kedveltem. Két hete bukkantam rá a Dove ápoló krémtusfürdőjére, amibe azonnal beleszerettem. A Dove-ot korábban nem kedveltem, ennek a tusfürdőnek az illata azonban teljesen elcsábított: a nyáridéző cseresznyevirág és mandula érzéki illatát ötvözi, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni. Ráadásul ez a termék valóban krémesebb, mint amelyeket korábban használtam, nem szárítja a bőröm, és allergiát sem okoz.

Ezt is szeretjük