Sokan elfeledkeznek róla ékszerválasztásnál, pedig fontos - Így lesz csak tökéletes az összhatás
Ha ez alapján választasz ékszert, mindig tökéletes kiegészítői lesznek a szettjeidnek.

ekszer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marilyn Monroe azt mondta, a gyémánt a nő legjobb barátja, de szorosan a nyomában ott van az igazgyöngy is a maga időtálló szépségével. Az ékszertrendek évről évre változnak, ám az igazgyöngy klasszikus eleganciáját egyetlen divathóbort sem nem tudja elnyomni, hiszen - típusától függetlenül - a nőiesség szimbóluma.

Mindezt remekül bizonyítja, hogy már az ókori Egyiptomban, Mezopotámiában, Európában is óriási kereslet volt az apró, színjátszó gyöngyökre, melyeket az ötvösmesterek kifinomult ízléssel foglaltak nemesfémekbe. Persze, ezekben az időkben elsősorban a királyok, fáraók és a nemesség kiváltsága volt efféle kiegészítőt viselni, manapság azonban bárki számára elérhetőek az igazgyöngyből készült kiegészítők.

A legfontosabb szempont az ékszerválasztásnál

A gyöngy nemcsak nagyon nőies, hanem a legjobb benne, hogy tényleg mindenkihez passzol. Egyvalamit azonban mindig figyelembe kell venni: a választás kulcsa ugyanis az egyéniségben rejlik. Csak akkor találhatod meg a hozzád leginkább passzoló ékszert, ha átgondolod, milyen is valójában a stílusod, a megjelenésed, az ízlésed, és melyik ékszer a legtökéletesebb hozzá. Hogy könnyebb dolgod legyen, segítünk is ebben egy picit.

Ha a visszafogott báj illik hozzád

Ha nem szereted a túlzásokat, a feltűnő kiegészítőket, akkor a minimalista stílus passzol hozzád a legjobban. Válassz fehér vagy krémfehér, egyszerű, mégis kifinomultságot tükröző gyöngysort, karkötőt vagy egy klasszikus fülbevalót lágy ezüstkapoccsal. Erőteljes nőies kisugárzást kölcsönöznek majd neked ezek az ékszerek. Angelina Jolie is ezért szereti őket annyira.

visszafogott cikk

A képen látható ékszereket itt szerezheted be:

1. Krémfehér, édesvízi igazgyöngy ezüst fülbevaló

2. Édesvízi apróságok fehér gyöngysor

3. Krémfehér, igazgyöngy karkötő ezüstkapoccsal

4. Krémfehér, igazgyöngy nyaklánc ezüstkapoccsal

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha az örökzöld stílust képviseled

A szolid elegancia örök - ha ezt a stílust szereted a legjobban, akkor szerencséd van, mert minden alkalomhoz passzol, legyen szó a hétköznapokról, egy partiról vagy a céges karácsonyi vacsoráról. Ebben az esetben egy kövekkel kiegészített gyöngy fülbevaló lesz a legjobb választás számodra, melyet még szebbé tehetsz egy hasonló nyaklánccal vagy karkötővel. Ha változatosságra vágysz, válassz egy aranyos árnyalatokban pompázó nyakláncot, ami önmagában is megállja a helyét. Katalin hercegné is előszeretettel visel hasonlókat.

orokzold cikk 1

A képen látható ékszereket itt találod meg:

1. Krémfehér, édesvízi igazgyöngy fülbevaló féldrágakövekkel

2. Édesvízi igazgyöngy fülbevaló ezüstből készült rózsaékkel

3. Nagy szemű, sós vízi igazgyöngy karkötő aranyzárral

4. Aranyszín árnyalatokkal fűzött, édesvízi gyöngysor

Ha nem bánod a feltűnést

Az a mottód, hogy mindent bele? Ebben az esetben a legexkluzívabban kidolgozott gyöngyékszereket ajánljuk a figyelmedbe. A gyönyörű, többsoros, kövekkel kiegészített statement-nyakláncokkal, barnás színezetű karkötőkkel és az arannyal díszített darabokkal nem maradsz észrevétlen. Ha pedig még különlegesebbre vágysz, egy rózsaszín gyöngy vagy egy nőies alakzatot formáló, hosszú nyaklánc is tökéletes választás lesz. Mandy Moore-nak, a This is US című sorozat sztárjának remekül áll ez a feltűnő, mégis elegáns darab.

feltuno cikk 1

A képen látható ékszereket itt vásárolhatod meg:

1. Elegáns, háromsoros Akoya-gyöngysor

2. Klasszikus, sós vízi gyöngy fülbevaló

3. Aranybarna igazgyöngyökből fűzött karkötő

4. Exkluzív ezüstharang és gyöngy nyaklánc

A legdivatosabb nadrágok télre

Az idei divat nagyon is kedvez azoknak, akik szeretik az extra nőies, karcsúsító darabokat, télen ugyanis ezek kerülnek előtérbe. Összegyűjtöttük a legcsinosabb, legnőiesebb darabokat árakkal, lelőhelyekkel.

Ezt is szeretjük