Ezért a hajgöndörítési technikáért odavannak a TikTokon - Egyszerű és kíméletes

Hő nélkül is gyönyörű hullámokat készíthetsz magadnak ezzel a meglepően egyszerű technikával.

gondor haj
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tény, hogy a hullámos haj gyönyörű, de a mindennapos göndörítés nagyon káros a tincsekre. A magas hő ugyanis kiszárítja, töredezetté és sprőddé teszi a szálakat, elvesztik tőle rugalmasságukat és fényüket.

Bár igaz, hogy a gyors bongyorításra a hajvasaló és a hajsütő a legjobb opciók, vannak azonban más, hő nélküli megoldások is, amik egy éjszaka alatt varázsolnak csinos loknikat, és nem is roncsolják a hajat.

A hő nélküli hajgöndörítési technika

A közösségi oldalak tele vannak újabbnál újabb szépségőrületekkel, és tény, hogy vannak köztük egészen furcsák vagy bizarrak is, de bőven találhatsz azért köztük hasznos, a mindennapokba jól beépíthető ötleteket is. Ezek közé tartozik például a következő hajgöndörítési technika, amit rengetegen dicsérnek, és amit rengetegen ki is próbáltak. A módszert sokan tesztelték, és számos videó kering róla a TikTokon és az Instán egyaránt. A posztok alapján pedig nagyon is működik.

@asianndra Reply to @rio.makino ♬ original sound - alxandra

Semmi másra nincs hozzá szükség, csupán zoknikra és hajgumira. Este fogj bele a procedúrába, és az sem baj, ha a mosás után még egy picit nedves a hajad - így még jobban megmaradnak majd a hullámok. Csak illeszd a zokni felső végét a fejed tetejéhez, és csavard fel rá a hajadat a videón látható módon. Ha kész, hajtsd vissza a zokni végét, majd húzz rá egy hajgumit. Feküdj le így aludni, reggel pedig nagyon szép hullámokkal ébredsz majd.

A cikk az ajánló után folytatódik

A trükk hihetetlenül egyszerű, mégis nagyon hatásos. Rásegíthetsz egy kis hajakkal is a tartós, bongyor fürtökre, a zoknit pedig akár harisnyával is helyettesítheted.

Csodát művel a göndör tincsekkel a fodrász

Rodrigo Araújo az Instagramján mutatja meg mesterműveit, előtte-utána fotókat posztol arról, milyen volt a vendég frizurája, és milyen lett azután, hogy kezelésbe vette. Átalakításai miatt imádják a netezők: már több mint 218 ezer követője van, amit nem is csodálunk. Megfelelő vágással formát, tartást és fényt varázsol a bongyor tincseknek, majd pakolásokkal, diffúzoros beszárítással teszi őket még gyönyörűbbé, göndörebbé, rugalmasabbá. A hozzá forduló nők szinte teljesen átalakulnak a kezei alatt. 

Ezt is szeretjük