Derékig érő haját vágatta rövidre - Ezerszer jobban áll neki
Előtte-utána képeken mutatta meg az eredményt, és biztos, hogy nem bánta meg a drasztikus váltást, mert hihetetlenül nőies és szexi lett a frizurája.

fodrasz hajvagas cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki éveken keresztül növeszti derékig érőre a tincseit, akkor biztos, hogy egyáltalán nem könnyű megválnia tőlük, és rövid frizurára váltani. Egyre többen vannak azonban, akik nagy elhatározással mennek a fodrászukhoz, és arra kérik, ragadjon ollót, és minél rövidebbre nyisszantsa a haját.

És sokan nem is bánják meg a döntést, mert szó sincs arról, hogy egy rövid fazon fiús lenne, sőt. Vannak, akiknek ez emeli ki csak igazán az arcuk szépségét, és még az önbizalmukat is képes megduplázni.

Amikor a rövidebb haj szexibb, mint a hosszú

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a derékig érő tincsek nem gyönyörűek, hiszen kétségkívül azok, de vannak olyan nők, akiknek a rövid frizura sokkal jobban áll. Függ ez arcformától, stílustól, na és attól is, hogy ki milyen fazont választ. A következő fotókon szereplők viszont biztos, hogy beletaláltak a legelőnyösebbe, mert hihetetlenül nőies és szexi külsővel léptek ki a fodrásztól, amit látványos előtte-utána képeken az internetezőknek is megmutattak.

Ezt is szeretjük