A szép és egészséges hajhoz most te is segítséget kaphatsz!
Olvasd el három hölgy félidős beszámolóját a HairClinic szépségkapszula hatásáról! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokat írtunk mi is a kapszulás hajvitaminok hajápolásban betöltött fontos szerepéről, melyek biztosítják a napi vitamin- és ásványianyag-szükségletet a szervezet számára az egészséges haj növekedéséhez. Tavaly december elején a HairClinic felajánlásával három boldog nyertesnek kiküldtük a három hónapra elegendő szépségkapszulát, hogy az olvasói oldalt is bevonjuk a kapszulakúra tesztelésébe.

Az eredmények tekintetében azonban már nagyon türelmetlenek voltunk, ezért elhatároztuk, hogy készítünk egy gyors, félidős felmérést a három nyertes körében. Arra számítottunk, hogy pozitív eredményekről fognak beszámolni, de arra, hogy ilyen hamar ennyire látványos javulásról beszélnek, nem.

Varázsütésre eltűntek a hajszálak a párnáról

- Előtte nagyon hullott a hajam, ami nem is a fésülködésnél volt látványos, hanem reggelente, amikor a párnám tele volt hajszálakkal, és hajmosáskor is rémisztő volt a rengetett kihullott hajszál. A kúra elkezdése utáni két-három hét elteltével egyik napról a másikra látványosan eltűntek a kihullott hajszálak mind a párnáról, mind a zuhanytálcáról - számol be nekünk Bíró Csabáné a tapasztalatairól. - Nem is hittem volna, hogy ilyen drasztikus és gyors lesz a változás!

Mivel mindig igen ritka volt a hajam, azt azért nem mondanám, hogy látványosan sűrűbb lett, de pici bébihajak megjelentek, főleg oldalt a homlokom szélein. Emellett a hajam most sokkal könnyebben formázhatóvá vált, és valamivel kevésbé is zsírosodik.

Maximálisan elégedett vagyok a kúra eredményével. Ennél nagyobb nyereményt nem is kaphattam volna.

Nincs több hajszál az ételekben!

- A hajam nagymértékben hullott. Féltem is a nagy karácsonyi főzéstől, mert az egész rokonság hozzánk jött vendégségbe. Húsvétkor még egy kendőt tettem fel a fejemre, hogy megóvjam az ételeket az esetlegesen belehulló hajszálaktól - meséli Gombás Gabi. - Most már azonban biztonságban éreztem magam a konyhában, mivel a hajhullás korábbi intenzív mértéke látványosan javult. Ráadásul a hajam azóta kevésbé száraz és sokkal fényesebb, mint mielőtt elkezdtem szedni a kapszulákat.

Anyukámat is megleptem karácsonyra HairClinic kapszulával, mert neki is hajproblémái vannak. Kolléganőimnek is meséltem a HairClinicről, már többen elkezdték böngészni a tabletta webes oldalát. Amennyiben sikeres lesz a három hónapos kúrám, ők is kipróbálják.

Megjelentek az új kishajak

Eddigi tapasztalataim szerint nemcsak hogy kevésbé hullik a hajam, de dúsabb is lett. A kishajak a fejbőröm egész felületén megjelentek, alig várom, hogy hozzánőjenek a hajam hosszához, és új frizurákat próbálhassak ki - osztja meg velünk tapasztalatait Novákné Pásztor Erzsébet.

Egyetlen étrend-kiegészítő, így a HairClinic sem helyettesítheti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
Ezt is szeretjük