Biztos megoldás, ha elhordtad a tavalyi ruháidat, és SOS újak kellenek
Kattints a Háda webshopért!
Nem kell sorban állnod sem. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt van az ősz, itt van újra, ezzel együtt pedig hűvösebbre fordul az idő is. Most még csak mondjuk, nem érezzük az időjárásbeli változásokat, de tetszik, vagy sem, elő kell kapni a szekrényből pár melegebb holmit, hiszen a kis nyári ruhák és a lenge öltözékek ideje lejárt.

Hurrá, jöhet az öltözzünk fel jobban időszaka!

Kinyitom a szekrényemet, és belebámulok. Nagy katyvasz és zűrzavar képe tárul felém, egy-egy szisztematikusan begyürkölt ruhacsücsökkel édes egyetértésben. Mennyi minden, de tulajdonképpen be kell vallanom, hogy fogalmam sincs, mi vár majd, ha kipakolom a szekrényem tartalmát. Veszek egy nagy levegőt, és akkor hajrá, az ősz jegyében.

Egy határozott mozdulattal megfogom a legalsó kikandikáló színes ruhadarabot, és kihúzom, amivel természetesen a felső nem túl szabályosan elhelyezett ruhahalmaz vígan megadva magát a földön landol. Ha valaki most belépne a szobába, nagy halom ruhakupac előtt egy kétségbeesett nőt találna, mert szégyen ide vagy oda, nem ismerem fel az elvileg saját ruhatáram darabjait.
Egyáltalán, ezek biztosan az enyémek? Vagy valaki fondorlatos módon bepakolt hozzám, csak nem vettem észre?

Hm, úgy látszik tavaly ősszel elmaradt a szortírozás, khm, vagy lehet már vagy két éve?!

Na nee! Ezt fel kell számolni, és persze ami a legfontosabb, újítani kell! Fontos, mi az, hogy fontos, égetően szükséges. Ezen felismerésem egyre inkább bizonyságot nyer, ahogy próbálom rendszerezni a mi-kell-még és a már-semmire-se-jó-és-amúgy-is-már-kiment-a-divatból vagy a valamilyen-oknál-fogva-összement-a-szekrényben kategóriákat. Fél óra múlva azt veszem észre, hogy nincs egy rongyom, amit felvegyek!

A pánikjelző gombom kigyulladt, sőt, vörösen izzik folyamatosan. Következő gondolatom, sebaj, irány egy Háda. Bármelyik, akármelyik, de ruhát akarok, most!

Elő a naptárral, és bumm, nem hiszem el, a következő hetem extra fullosan betáblázva. A véremet akarják! Micsoda kegyetlen összeesküvés áldozata vagyok, ki rendezte ezt így? Azzal nem számolt senki, hogy ezen a héten nekem őszi ruha kell? Mit fogok felvenni? Ezekben a régi izékben én ki nem teszem a lábam emberek közé, az tuti. Amúgy is a fele összement, vagy mi lett vele. Valószínű nem volt jó hatással rá a szekrény klímája.

Mindegy, megoldást kell találnom, hátha valamelyik Háda üzlet nyitva van 22:00-ig. Irány a Háda honlapja. Tájékozódnom kell a lehetőségeimről.

Turi a weben!

Jaaaa, persze, itt a nagy haváriában teljesen elfelejtettem, hogy már van webshop, Háda webshop.

Euforikus hangulatban ütöm be www.hadawebshop.hu-t. Katt. Imádom az egerem hangját, amikor megnyitja a Háda-kánaánt nekem. Ahogy a főoldal megjelenik, úgy érzem, mintha csak engem üdvözölne, itthon vagyok. Úgy érzem, nagyon, de nagyon sok mindenre van szükségem.

Zakó, nadrág, szoknya, cipő, táska, és ha már ennyit vásárolok, akkor a páromnak is nézek valamit, hátha annyira értékeli majd az igyekezetemet, hogy észre se veszi, én mennyit költöttem.

Apropó, egy szava sem lehet, hiszen itt nagyon kedvező árakon juthatok hozzá mindenhez, úgyhogy akár még büszke is lehet rám, hogy mennyire takarékos vagyok. Éjfélkor abba is hagytam a virtuális kosaram telepakolást, és elégedetten dőltem hátra a székben - kész vagyok!

Másnap reggel már munkába menet rádöbbentem, hogy apropó, még két nagyon fontos dolog hiányzik abból a csomagból, amit megrendeltem, és boldogan ütöm be a metrón utazva most is a www.hadawebsop.hu-t.

Ezt is szeretjük