Így szabadulj meg a gyulladt szőrtüszőktől mindössze két összetevővel
A szódabikarbóna és az aloe vera sokat segíthet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármilyen módszerrel is szőrtelenítesz, a műveletet követően a szőrtüszők begyulladhatnak, ami nem csupán esztétikailag okozhat kellemetlenséget, hanem akár fájdalmas is lehet.

A gyulladt szőrtüszöktől azonban megszabadulhatsz, méghozzá mindössze két szépítő szer, a szódabikarbóna és az aloe vera segítségével: eláruljuk, hogyan!

Szódabikarbónával a megelőzésért

A szőrtüszők kétféle okból is begyulladhatnak: egyrészt fertőzés miatt, másrészt pedig szőrbenövés következtében. A szódabikarbóna azért is nagyszerű szer, mert a benövések, így akár a tüszők begyulladásának megelőzésére is alkalmas lehet akár az érzékenyebb, intim területeken is. Ehhez csupán kamillateát kell adnod hozzá: a módszerről itt olvashatsz!

Így szabadulhatsz meg a gyulladt szőrtüszőktől

Mindössze két dologra lesz szükséged: szódabikarbónára és aloe vera-zselére. Egyszerűen keverd össze a két anyagot, és máris kész a saját magad által összeállított radírozó gél, amelyet dörzsölj körkörös mozdulatokkal a már megtisztított bőrödbe. A szódabikarbóna eltávolítja a szennyeződéseket, míg az aloe vera gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatással bír.

Utolsó lépésként kend be magával az aloe vera-zselével is a bőrödet, így nemcsak megnyugtatod, hanem hidratálod is a kezelt felületet, ami a radírozás elvégzése után elengedhetetlen.

Ha gyulladás, akkor CRP gyorsteszt

A C-reaktív protein (CRP) egy májban képződő fehérje, melyet bakteriális fertőzések és gyulladásos megbetegedések kimutatására használnak, ezért a tesztet az akut fertőzéses megbetegedésre utaló jelek, úgymint hőemelkedés, láz, fejfájás vagy gyengeség esetén érdemes elvégezni.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Trükkök az intimgyanta fájdalmának csökkentésére

Olyan dolgokkal is mérsékelheted az intimgyanta okozta fájdalmat, amelyekre nem is biztos, hogy gondolnál: nézd meg ezeket a trükköket!

Ezt is szeretjük