10 ember, akit genetikai különlegessége tesz igazán egyedivé - Nem olyanok, mint a legtöbben

Egy genetikai rendellenesség szép és különleges is lehet: a következő emberek bizonyítják.

genetika cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár manapság sokan igyekeznek külsejükkel szándékosan besimulni az átlagba, erre valójában semmi szükség - és van, aki számára ez nem is lenne lehetséges. A következő emberek külsejét például igazán egyedivé tette a genetika.

Büszkén mutatták meg fotóikon, hogy a különlegesség egyáltalán nem hátrány, ahogy jó néhányan hiszik, sőt, még szebbé is tehet valakit.

Emberek genetikai különlegességgel

Vannak, akiknek hajuk, és vannak, akiknek szemük vagy bőrük tér el az átlagtól a genetikának köszönhetően. Az biztos, hogy ilyen külső jegyekkel nem találkozni mindennap, így nem is csoda, hogy sokan észreveszik, megdicsérik megjelenésüket.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek Bored Panda.

Ezt is szeretjük