A legnőiesebb fürdőruhák, ha van rajtad egy kis felesleg

Segítünk, hogy megtaláld azt a darabot, amelyben maradéktalanul jól érzed magad.

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Akár a legkisebb felesleggel is úgy érezheted, hogy a fürdőruha kiválasztása feladja a leckét, pedig a plusz kilók ellenére is nézhetsz ki jól a strandon.

Elmondjuk, mire érdemes figyelned a vásárláskor, hogy felszabadultan élvezhesd a vízparton tartózkodást!

Fazon

Semmi baj nincs azzal, ha nem szeretnél megmutatni mindent magadból, ezért egyrészest hordasz. Régen sem aprócska bikinikben fürdőztek a nők, ennek ellenére nagyon is csinosak voltak. Ha kétrészes mellett döntenél, választhatsz magasított derekút is. Sokkal jobb egy olyan fürdőruha, amelyet magabiztosan tudsz viselni, mint egy olyan, amelyben másra sem tudsz gondolni, mint hogy nem elég lapos a hasad. A hangsúlyt pedig inkább a dekoltázsra helyezd.

Kényelmi szempontok

A felszabadultság érzését elősegíthetik a kényelmet szolgáló részletek is: az állítható pántok, az elasztikus anyag vagy a formázott kosarak. Ha erős vagy mellben, ügyelj a kellő támasztékra.

Méret

A megfelelő méret megtalálása elengedhetetlen, hiszen a túl kicsi bikini bevág, a túl nagy pedig eláll a testtől. A legtöbb nőnek azonban egyáltalán nem ugyanaz a mérete alul, mint felül, ezért az alsót és felsőt egyben kínáló szetteknél jobban passzolhat rád egy olyan bikini, amelynek részeit különböző méretben is meg tudod venni. Így a megjelenésed egységes marad, viszont a bikini jobban fog illeszkedni.

Egy minta, eltérő alkatok

Egy webáruház kampányához eltérő alkatú nők álltak modellt, ugyanakkor azonos mintájú fürdőruhában.

Nem vékonyak, nem modellek, mégis fürdőruhában pózolnak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Színek

Nincs gond a feketével, sőt, nagyon is jól mutathat rajtad, azonban szükségtelen félned a színektől. A fürdőruhádon akár az élénk, vibráló árnyalatok, egy egészen vidám minta is megjelenhet. A színekkel megint csak te irányíthatod, hogy mely testtájad vonzza a tekintetet.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük