Így rejtsd el a töredezett hajvégeket egy nőies frizurával – 8 csinos fazon, ami száraz, megviselt tincsekből is előnyös

Csinos, nőies frizurákat mutatunk, amikkel kevésbé lesznek majd láthatóak a sérült, töredezett végek.

toredezett haj
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A kiengedett haj kétségkívül akkor a legszebb, ha egészséges is. A töredezett tincsek gyakran még a vasalás és a hullámosítás mellett is jól láthatóak, és ezek persze rontanak is az állapotán.

A formázás és a festés mellett a nem megfelelő samponok, balzsamok használata, egyes hormonproblémák, a helytelen étkezés, de akár felszívódási zavarok és étellalergiák is eredményezhetik, hogy a haj sprőddé, megviseltté válik.

Frizurák töredezett hajból

A kiváltó okoknak érdemes utánajárni, és az öblítést nem igénylő hajápolókat sem szabad hanyagolni - ezekből itt mutatjuk is a legjobbakat -, de akár a frizuráddal is trükközhetsz egy kicsit. Ha zavar, hogy szálkás, száraz a hajad, a következő fazonok segítenek elrejteni a töredezett végeket, és elterelik a figyelmet a sérült szálakról. Sokkal jobban mutatnak, mintha lógva hagynád.

Így mutatja meg a hajad a pajzsmirigy-alulműködést - Kevesen ismerik fel a tüneteket

Érdemes odafigyelni a leggyakoribb hajgondokra, mert komoly rendellenességekre figyelmeztethetnek.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük