Lesd el a francia nők stílusának titkát - Különleges képeken a párizsi nők
Gyönyörű fotókon a különlegesen elegáns stílusukról híres francia nők.

francia nok kiallitas (2)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párizsi nők körül mindig is lebegett egyfajta misztérium : annyira elegáns, kifinomult és nőies ugyanis a stílusuk, hogy szinte mindenki tudni akarja a titkukat.

Most pedig te is láthatod a valódi arcukat, intim bepillantást nyerhetsz a párizsi nők életébe, és megnézheted, milyenek is az úgynevezett "la Parisienne"-ek, akik olyan sikkessé és elegánssá változtatják a francia fővárost.

A párizsi nők valódi arca

A Sofitel Budapest Chain Bridge-ben ugyanis július 20-ig egy nagyon különleges kiállítás nyílik, ahol fiatal, tehetséges fotósok képei mutatják meg, mitől olyan elragadóak és irigylésre méltóak a francia nők. Az utazó kiállítás európai debütálása tavaly nyáron volt Párizsban, azóta Londont, Hollandiát majd Varsót megjárva érkeztek a fotók most Budapestre.

francia nok kiallitas

La Parisienne by Sofitel című kiállítás két részből áll. Kiemel 22 ikonikus, párizsi nőről készült fotót, melyek az 1950-es években a híres francia lapban, a Paris Match-ban jelentek meg. Emellett azonban a kiállítás a kortárs művészekre is nagy hangsúlyt helyez, így tíz fiatal, amatőr és profi fotós által készített kép  is megcsodálható a kiállított darabok között.

- A La Parisienne by Sofitel egy meghívás, hogy a hotel vendégei ne csak a Sofitel márkát, de a párizsi nőket is megismerjék. A Nőket, akiket egy velük született életérzés, az "art de vivre" tart össze, és akik egy univerzális, örök inspirációnak a forrásai. Büszkék vagyunk, és megtisztelő ezeket az értékeket ünnepelni az új fotókiállításon. Ezzel az eseménnyel fel tudjuk hívni a figyelmet a fiatal, tehetséges fotósokra és a párizsi nőkre - mondta Grégorie Champetier, a Sofitel nemzetközi marketingigazgatója.

A kiállítás magyar nagykövetnője Odett

A kiállításnak magyar nagykövetnője is van, méghozzá Odett, akit azért választottak ki, mert a kiállítás szervezői szerint egyértelműen arra született, hogy diktálja a divatot. Kiváló szerzőkkel, zenészekkel közreműködve építi szólókarrierjét, és szemtelenül fiatalon már jelentős sikereket ért el, szóval egy igazi Parisienne Magyarországon.

- Megtiszteltetés a La Parisienne by Sofitel nagykövetének lenni. Annyi sok francia ikonikus alak van, akit tisztelek és csodálok, különösen Coco Chanel "francia sikkje", Catherine Deneuve eleganciája és karizmatikussága, Lou Doillon tehetsége, Charlotte Gainsbourg természetessége és Caroline de Maigret stílusa. A kiválasztott fotók egy emléket vagy érzést ébresztenek fel az emberben, melyeknek megvan a maga értelmezése Párizsra. Azoknak az utazóknak, akik arról álmodnak, hogy egyszer ellátogatnak ebbe a csodálatos városba, a La Parisienne by Sofitel egy nagyszerű lehetőség, hogy felfedezzék a várost, és átéljék a hangulatát az egyedi képanyagon keresztül - nyilatkozta Odett.

Ha pedig téged is érdekel a kiállítás, akkor van egy jó hírünk, ugyanis teljesen ingyenesen megnézheted egészen július 20-ig. Ha szeretnél róla még többet tudni, akkor kattints ide.

Ezt is szeretjük