Fogkrémet kent a mellére, hátha nagyobb lesz tőle - Vannak, akik mindent elhisznek
Néhány blogger szerint a fogkrém segít feszesebbé tenni, illetve megnövelni a melleket. Jó páran pedig el is hitték ezt.

fogkrem
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan hatásos házi praktika létezik, de a mellméreten egyetlen olcsó, otthoni módszer sem képes változtatni. A kontúrozás és a jól megválasztott melltartó dúsabbnak mutathatja a dekoltázst, de persze, csak optikailag, illetve csak rövid időre.

A legjobb lenne, ha minden nő elfogadná a méreteit olyannak, amilyenek, és elhinné, hogy a pasik sem csak a hatalmas kebleket tartják vonzónak, sőt, a legtöbben kifejezetten szeretik a kis ciciket. De, mivel sajnos ez nem így van, a bizarrabbnál bizarrabb mellnövelő módszerek még mindig nagy népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt időszakban ismét egy szokatlan ötlet hódított a neten, és a legdurvább, hogy sokan tényleg elhitték, hogy beválik.

A fogkrém, mint mellnövelő?

Egy Naturalbeauty 556 nevű felhasználó feltöltött egy videót a YouTube-ra, melyben - állítása szerint - egy csodaszert mutat be a logó mellek feszesítéséhez és méretük növeléséhez. A kence fő alapanyaga a fogkrém, melyhez lisztet, tojásfehérjét és reszelt uborkát kever, majd ezt masszírozza a dekoltázsába. De más is adott hasonló tanácsokat: egy blogger szerint a fogkrém és a vazelin keveréke a mellbimbó köré dörzsölve beindítja a keblek növekedését.

A videókat több millióan látták, és persze rengetegen ki is próbálták a bemutatott tippeket, hogy megváltoztathassák a melleik formáját vagy méretét, esetleg feszesebbé tegyék a dekoltázsukat. Aztán persze jó néhány csalódott komment is érkezett, miszerint a varázsszer igazából - csodák csodájára - nem válik be. 

Miért gondolták, hogy hatna?

Azt nem tudni, hogy miért hitték el a furcsa tanácsot, hiszen a hormonális változásokon vagy a plasztikán kívül nem igazán létezik olyan dolog, ami valóban nagyobbá teszi a ciciket - főleg nem a fogak tisztítására használt, mentolos kence. Mert hát, gondoljunk csak bele, ha ilyen hatása van, akkor nem lennének már mindenkinek extra vastag ajkai?

A cikk az ajánló után folytatódik

Esetleg annyi igaz a dologból, hogy a fogkrém, mivel összehúzza a bőrt, rövid időre feszesebbnek mutathatja, ám hosszútávon ez igen káros, mert közben durván ki is szárítja. Ezért is nem ajánlott még pattanásra sem kenni a sok téves tanáccsal ellentétben. És, bár a mentol miatt a vérkeringést lehet, hogy felpezsdíti, ez sem eredményez semmiféle mellnövekedést: esetleg csak égő érzést, kipirosodást vagy irritációt.

Christopher Inglefield plasztikai sebész szerint ezzel a bizarr ötlettel csupán megpróbálják megtéveszteni azokat a nőket, akik elégedetlenek a saját kebleikkel. Mert azt ő is alátámasztotta, hogy, bár lehet, hogy a mellek finom, mentolos illatot árasztanak majd magukból a kezelés hatására, méretbeli változás biztosan nem lesz tőle.

Így marad feszes a dekoltázs

A dekoltázsbőr feszességének és simaságának megőrzésére viszont szerencsére van néhány jól bevált megoldás. A következő trükkök segítenek megelőzni az öregedést és a ráncok kialakulását.

Ezt is szeretjük