Biztosan ülő cicik, gyönyörű dekoltázs

Pánt nélküli melltartók

A legrafináltabb ruhák sem foghatnak ki rajtad egy diszkrét, pánt nélküli melltartóval.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bármennyi példával is szolgál a sztárvilág, a kivillanó melltartónak nincs nagy jövője a divatban. Egyszerűen azért, mert illetlenül tolakodó, alkalomadtán közönséges, és míg olykor-olykor, egy átmulatott éjszakán akár szexis is lehet a látványa, a hétköznapi életben már nem annyira mutatós egy óvatlanul kivillanó melltartópánt, mely teljesen lerombolhatja az amúgy rendezett összképet.

Bár a szilikonpántok azzal kecsegtetnek, hogy orvosolni tudják ezt a női problémát, a megtévesztő hadműveletük nem az igazi, inkább jókora kívánnivalót hagy maga után.

Először is, mert átlátszó mivoltuk ellenére korántsem láthatatlanok, bizonyos fényviszonyokban nagyon is feltűnőek, és művi hatást keltenek. Másodszor, addig kényelmesek csupán, míg a bőrfelszín párologni nem kezd a nagy melegben, akkor pedig vagy rátapadnak, vagy minden tartásukat sutba vetve elernyednek.

Sokan a pánt nélküli melltartóktól is idegenkednek, ha kicsi a cicijük, akkor azért, ha nagy keblekkel rendelkeznek, akkor pedig valósággal ellenségként tekintenek rájuk. Pedig pont úgy van ez, mint a többi melltartó esetében, kitartó próbálgatással meg lehet találni a tökéletes fazont, ami a te alkatodhoz és mellformádhoz a legjobban illeszkedik.

Push-up hatású melltartók, kis cicikre

Márpedig a nő mindent akar, és lehetőleg egyszerre: kacéran merész dekoltázst, szép ívelésű, kerekded mellekkel, és, ha lehet, a formáért felelős segédeszköz maradjon inkább titokban, mintha nem is lenne.

Egy megfelelően tuningoló, stabil és kényelmes tartást biztosító pánt nélküli melltartó a kismellű hölgyeknek is megadhatja azt a fesztelen szabadságot, hogy bátran viselhessék mélyen kivágott ruháikat vagy a rettegett csőtopokat, melyek megszelídíthetőek egy efféle trükkös, diszkrét fegyverrel.

Ám a vásárlásnál érdemes több szempontot is figyelembe venned, mint például azt, hogy a kisméretű melleknek szükségük van némi aládúcolásra, hiszen ez esetben a pántok tartóereje hiányként léphet fel. Ezt kompenzálandó, a melltartónak alulról és oldalról kell megtámasztania a melleket, hogy azok ne tudjanak rakoncátlankodni, és ne legyen az a kellemetlen érzésed, hogy ki akarnak csusszanni a kalitkából.

A Fehérneműfutár webáruházában rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá sokoldalú melltartókhoz: a varrás nélküli, előformázott mellkosárral rendelkező, ki- és betehető párnácskákkal szabályozható push-up darabjukat mindössze 4290 forintért rendelheted meg, a kagylóhéj alakú, szivacsos melltartójuk, mely oldalt rugalmas csipkével biztosít kényelmes, de határozott tartást, 5490 forintért lehet a tiéd.

A Harisnyadiszkont kínálatában szintén formázott, varrás nélküli melltartóra bukkanhatsz, mely a testre simuló felsők alatt is észrevétlen marad. Emellett szivacsbetéttel és merevítőkkel garantálja, hogy a kis melleken sem fog csúszkálni. Az ára 2590 forint. A mélyen kivágott ruhák alatt is rejtve marad az Otto kollekciójában fellelhető, egyszerű, mégis démoni fekete darab, amit 7870 forintért tehetsz a virtuális kosaradba.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Extra tartással bíró cicifixek, dúskeblű hölgyeknek

A nagyméretű mellekre bizony még pántos melltartót is igen nehéz vásárolni, ami megfelelően tart, formáz, dekoratív és kényelmes is egyszerre. Így fokozottabban körültekintőbbnek kell lenned, ha pánt nélküli csodákra fened a fogad, mert a szabásvonalakra itt még nagyobb hangsúly kerül. Míg a kismellűeknél a félkörívű, kagylóhéj formájú kosarak az áldásosak, a dúskeblű hölgyeknek inkább az alma alakú, majdnem egy egész kört bezáró fazonok biztosíthatnak erős tartást.

Az előformázott mellrész és a merevítő itt is nagy szerepet kap, hiszen a melltartó így lesz képes észrevétlenül megbújni a szűk ruhák alatt, valamint pántok nélkül is ellenállni a gravitáció hatásának.

A Bravissima választékában akár még esküvői ruha alá is találsz csábos darabokat, mint amilyen a sima felületű, szivacsos modelljük 14 930 forintért. Szintén a Bravissima weboldalán bukkanhatsz rá a rendkívül erős, jó alátámasztást produkáló, pánt nélküli melltartóra, amit 16 200 forintért szerezhetsz be magadnak. Az Otto online katalógusában is meglelheted a számodra előnyös fazonokat: a kosárrészbe bedolgozott gélpárnákkal formázott, forradalmi melltartójuk 8735 forintba kerül, az ultrakönnyű, testhez idomuló darabjuk pedig 10 540 forintért találhat gazdára.

Variálható, levehető pántokkal

Ha biztonsági játékos vagy, netán csak egy igazán sokoldalú, a ruháidhoz alakítható melltartóra vágysz, akkor olyat válassz, melynek a pántjai többféleképpen variálhatók, vagy alkalomadtán akár le is kapcsolhatók. A fazon ez esetben is kulcsfontosságú, hiszen minden kialakításhoz megfelelőnek kell lennie. Az ilyen típusú cicifixeknél az az ideális, ha a pántok egészen szélre esnek, és a melltartó egy keskeny ívet követ, vagyis oldalról nem nyúlik fel egészen a mell ívének vonalán.

A Fehérneműfutár kollekciója számtalan lehetőséget kínál számodra, így ebből a fazonból is akad a tarsolyukban, testszínű, levehető pántokkal. Az ára 5490 forint. Ugyanitt szerezheted be magadnak a szivacsos, mély dekoltázsokhoz tervezett, előformázott melltartót, mindössze 3490 forintért.

A Bon Prix trükkös darabját igény szerint variálhatod a legkülönfélébb kivágású ruhákhoz, hiszen a mellrész külső és belső szélén is be tudod kapcsolni a pántokat, amikor pedig csőtophoz szottyan kedved, egyszerűen csak el kell távolítanod őket. Ezt a csodamelltartót 2749 forintért rendelheted meg. A Calvin Klein topfazonú cicifixe pántokkal akár sportoláshoz is kiváló tartást biztosít, ha 8190 forintot áldozol érte. A Pinkline szexi, csipkés modellje szintén felszabadultabbá teheti az öltözködésedet, és csak 3717 forintba kerül.

Ezt is szeretjük