6 évet is letagadhatsz, ha ilyen illatot használsz: kutatás bizonyítja
A vizsgálat során a férfiak 6 évvel fiatalabbnak gondolták azokat a nőket, akiken ezt az illatot érezték.

parfum-illat
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dr. Alan Hirsch amerikai neurológus egyik, parfümök kapcsán végzett kutatásából különös dolog sült ki. Miközben azt vizsgálta, milyen mértékben és hogyan hatnak a különböző illatok az agyra, kiderült, hogy van olyan aroma, amit ha egy férfi érez a nőn, évekkel fiatalabbnak hiszi.

A kísérletek során több mint 50 férfit kérdeztek meg, hány évesnek gondolják az egyes parfümöket viselő nőket, kizárólag az illatuk alapján. A meglepő eredmény szerint a férfiak a valós koruknál 6 évvel fiatalabbnak gondolták azokat a középkorú nőket, akik pirosgrépfrút-illatot használtak.

Afrodiziákum is

A kutató szerint a grépfrút illata nem csak a fiatalság illúzióját kelti. Amellett, hogy 6 évvel fiatalabbnak gondolnak a férfiak, ha ezt az aromát érzik rajtad, a vizsgálat azt is alátámasztotta, hogy a pink húsú gyümölcs illata boldogságérzetet kelt. Ez a folyamat pedig egyúttal feromonokat szabadít fel a nőben, ami fokozza a férfi szexuális vágyát. Tehát tudományosan bizonyított, hogy a piros grépfrút illata afrodiziákumként hathat, vonzóbbá teszi a nőt a férfi számára.

A Bristoli Egyetem pszichológus szakértője sem cáfolta az eredményeket. Dr. Peter Brennan szakterületéből adódóan az illatok és feromonok kapcsolatát, hatását vizsgálja. Szerinte az is lehetséges, hogy a piros grépfrút egyik kémiai komponense ugyanolyan hatást kelt, mint az emberi test által, természetes módon kibocsátott feromonok.

A grépfrút illata emellett számos pozitív hatást képes gyakorolni. Amellett, hogy javítja a hangulatot, energikussá is tesz, és megnyugtatja a lelket. Illóolaj formájában használják például álmatlanság, depresszió és szorongás kezelésére is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Így használd

A piros grépfrút illatát többféle formában is bevetheted a cél érdekében. Ha fiatalabbnak szeretnéd láttatni magad, használd egy minőségi parfüm, vagy 100%-ban természetes összetevőjű arc-, testolaj formájában, mivel ezek képesek a lehető legintenzívebb és legtartósabb illatot adni. Egy korábbi cikkünkben pedig írtunk arról, melyik testrészeden használd, hogy egész nap megmaradjon az illat.

Itthon egyedülálló, és 100%-ig természetes!


Legjobb tudomásunk szerint hazánkban egyedülállóak az Adrienne Feller márka termékei, amelyek prémium minőségű, kizárólag 100%-os tisztaságú és a legmagasabb hatóanyag-tartalmú alapanyagokból készülnek.
Az Adrienne Feller-termékek egyedülállóak az illóolajok és az azokból kiinduló szépségápolási koncepció miatt is, hiszen elgondolásuk nemcsak bőrtípusokon, de érzéseken, lelkiállapotokon alapulnak.

Ismerd meg a 100%-ban természetes Adrienne Feller luxuskozmetikumokat és Panarom aromaterápiás illóolajakat!

Ha afrodiziákumként szeretnéd alkalmazni a grépfrút aromáját, nem kell feltétlenül a bőrödre felvinni. Otthonodban, különböző helyiségekben ugyanis magából a gyümölcsből is készíthetsz  természetes illatosítókat  a mesterségesek helyett.  De ha nem szeretnél bajlódni, időt szánni erre, szerezz be egy aromalámpát vagy egy párologtatót, és hozzá grépfrútos illóolajat. Innentől pedig már az illat megteszi a magáét.

Ezt is szeretjük