6 évet is letagadhatsz, ha ilyen illatot használsz: kutatás bizonyítja
A vizsgálat során a férfiak 6 évvel fiatalabbnak gondolták azokat a nőket, akiken ezt az illatot érezték.

parfum-illat
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dr. Alan Hirsch amerikai neurológus egyik, parfümök kapcsán végzett kutatásából különös dolog sült ki. Miközben azt vizsgálta, milyen mértékben és hogyan hatnak a különböző illatok az agyra, kiderült, hogy van olyan aroma, amit ha egy férfi érez a nőn, évekkel fiatalabbnak hiszi.

A kísérletek során több mint 50 férfit kérdeztek meg, hány évesnek gondolják az egyes parfümöket viselő nőket, kizárólag az illatuk alapján. A meglepő eredmény szerint a férfiak a valós koruknál 6 évvel fiatalabbnak gondolták azokat a középkorú nőket, akik pirosgrépfrút-illatot használtak.

Afrodiziákum is

A kutató szerint a grépfrút illata nem csak a fiatalság illúzióját kelti. Amellett, hogy 6 évvel fiatalabbnak gondolnak a férfiak, ha ezt az aromát érzik rajtad, a vizsgálat azt is alátámasztotta, hogy a pink húsú gyümölcs illata boldogságérzetet kelt. Ez a folyamat pedig egyúttal feromonokat szabadít fel a nőben, ami fokozza a férfi szexuális vágyát. Tehát tudományosan bizonyított, hogy a piros grépfrút illata afrodiziákumként hathat, vonzóbbá teszi a nőt a férfi számára.

A Bristoli Egyetem pszichológus szakértője sem cáfolta az eredményeket. Dr. Peter Brennan szakterületéből adódóan az illatok és feromonok kapcsolatát, hatását vizsgálja. Szerinte az is lehetséges, hogy a piros grépfrút egyik kémiai komponense ugyanolyan hatást kelt, mint az emberi test által, természetes módon kibocsátott feromonok.

A grépfrút illata emellett számos pozitív hatást képes gyakorolni. Amellett, hogy javítja a hangulatot, energikussá is tesz, és megnyugtatja a lelket. Illóolaj formájában használják például álmatlanság, depresszió és szorongás kezelésére is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Így használd

A piros grépfrút illatát többféle formában is bevetheted a cél érdekében. Ha fiatalabbnak szeretnéd láttatni magad, használd egy minőségi parfüm, vagy 100%-ban természetes összetevőjű arc-, testolaj formájában, mivel ezek képesek a lehető legintenzívebb és legtartósabb illatot adni. Egy korábbi cikkünkben pedig írtunk arról, melyik testrészeden használd, hogy egész nap megmaradjon az illat.

Itthon egyedülálló, és 100%-ig természetes!


Legjobb tudomásunk szerint hazánkban egyedülállóak az Adrienne Feller márka termékei, amelyek prémium minőségű, kizárólag 100%-os tisztaságú és a legmagasabb hatóanyag-tartalmú alapanyagokból készülnek.
Az Adrienne Feller-termékek egyedülállóak az illóolajok és az azokból kiinduló szépségápolási koncepció miatt is, hiszen elgondolásuk nemcsak bőrtípusokon, de érzéseken, lelkiállapotokon alapulnak.

Ismerd meg a 100%-ban természetes Adrienne Feller luxuskozmetikumokat és Panarom aromaterápiás illóolajakat!

Ha afrodiziákumként szeretnéd alkalmazni a grépfrút aromáját, nem kell feltétlenül a bőrödre felvinni. Otthonodban, különböző helyiségekben ugyanis magából a gyümölcsből is készíthetsz  természetes illatosítókat  a mesterségesek helyett.  De ha nem szeretnél bajlódni, időt szánni erre, szerezz be egy aromalámpát vagy egy párologtatót, és hozzá grépfrútos illóolajat. Innentől pedig már az illat megteszi a magáét.

Ezt is szeretjük