Ezekkel tudod előidézni az eszméletlen halloweeni hangulatot

Nyolc csodálatos kiegészítő Halloweenre

Jelmezhez és a hétköznapokra is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Mindjárt itt a Halloween, az éjjel, amikor sokan valamilyen horrorfilmbe illő jelmezbe bújnak, hogy így induljanak az éjszakába. Ha nem is veszel részt halloweeni buliban, nyugodtan hagyd, hogy téged is meglegyintsen kicsit a misztikus sötétség szele. Nézd meg, milyen gyönyörű ékszerekkel készültünk neked!

Az arany és a fekete örök érvényű párosítás

Lent, balra ez a fekete fülbevaló igazán elegáns, de a hétköznapokra is tökéletes. Az aranyszínű keretbe foglalt kövek cseppként függnek az akasztón. Most kedvezményesen is megrendelheted, csupán 1190 forintért.

Fent, jobbra egy igazi vagány karkötőszettet ajánlunk. Az aranyszínű kereszt és a fekete koponya miatt igazán haláli, és a rock and roll stílushoz is nagyon jól passzol. Ehhez a négydarabos szetthez most akciósan juthatsz hozzá 990 forintért.

Neonfénnyel űzd el a rossz szellemeket!

Ez az eredetileg ősi kelta ünnep hordoz magában némi misztikumot. A máig fennmaradt hiedelem szerint Halloween éjjelén, október 31-én az eltávozott lelkek útra kelnek, és megpróbálnak visszatérni a világba. Innen ered a tökfaragás szokása, mivel a kelták szerint a benne világító gyertyafény távol tartja otthonuktól a gonosz lelkeket. A tökfaragás mókás szokás, de te védd magad a rossz szellemektől világító neonszínekkel!

Lent, balra ez a trendi kis fekete-neonsárga táska csak arra vár, hogy magaddal vidd az éjszakába. Több felosztás is van benne, így könnyen megtalálhatod, amit szeretnél kivenni, hétköznapokra és bulikba is tökéletes. Most csak 2490 forintba kerül.

Jobbra, fent ez a nagyméretű, neonrózsaszín koponya lesz a halloweeni buliszetted legjobb kiegészítője, ha azt szeretnéd, hogy az arcodra vonzza a tekintetet! A legtupírosabb halloweeni boszorkányfrizura alatt is könnyen észrevehető. Már 990 forintért meg is rendelheted.

Éjszakai ragyogás ékszerben

Az alábbi nyaklánc medálja, illetve a fülbevalók is hollóházi porcelánból készült ékszerek, amelyek tökéletesen visszaadják az éjszaka hangulatát. A 21 karátos arannyal festett mintától ennek az ékszernek a hatása olyan, mintha csillagok ragyognának a sötét égbolton. Varázslatos színátmenettel rendelkezik, nézd, ahogy a szín sötétje fehérbe lágyul! Mindkét ékszer finom kézi technikával készült, igazi időt álló klasszikusok.

Mivel mindkét ékszer keményporcelánból van, jelmezes buliban sem kell féltened őket, a kemény textúra miatt nagyon kicsi a törékenységük. A fülbevalót már 6490 forintért megkaphatod nálunk, a nyaklánc pedig csupán 3990 forintba kerül.

A fém szépségével vegyítve

A fémes színek mindig trendik lesznek. Az ezüst- vagy aranyszínű keretbe foglalt fülbevalók és gyűrűk azok a darabok, amik mindenhez jól mennek. Fekete kővel keverve ez a két szín igazán gyönyörű! Lent, jobbra ez az az ezüst-fekete színű gyűrű méretének köszönhetően könnyen érvényesül, ezért karperec nélkül viseld, hogy csak rá irányuljon a figyelem. Most halloweeni akciónkkal 1190 forintért megvásárolhatod.

Fent, balra ez a félgömb alakú kővel ellátott klipsz szintén nagyméretű, ezért minden frizurához tökéletesen passzol. Igazán egyszerű és letisztult, szinte bármihez felveheted. Az ára most csak 690 forint.

Nézd meg a teljes halloweeni ékszerkínálatunkat!

Ezt is szeretjük