A legyegyszerűbb frizurák, ha nyári esküvőre vagy hivatalos - Ékszerekkel mutatjuk
Nem kell energiát fektetni ezekbe a hajviseletekbe.

eskuvoi-vendeg-frizu-cover-shop
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy vendégként milyen ruhát illik felvenni esküvőre, most pedig megmutatjuk, milyen frizurákkal hódíthatsz egy nyári lagziban. Mindegy, hogy hosszú, rövid, göndör vagy egyenes a hajad, mindegyikhez találsz itt egy egyszerűen elkészíthető, de elegáns frizurát.

Hogy teljes legyen a dísz, azt is megtudhatod, milyen ékszerek illenek leginkább a kiválasztott hajhoz. Egy biztos, az extravagáns frizurát kerülni kell, hiszen a menyasszonyról nem illik elvonni a figyelmet. 

Az oldalra fésült

Az egyik legegyszerűbb frizura, amit választhatsz, és nem igazán lehet vele mellélőni. Süss a loboncodba lágy hullámokat. A választéknak azon az oldalán, amelyikre több haj esik, tupírozd fel a hajad a fejtetőn, hogy legyen tartása, a másik oldalt pedig tűrd a füled mögé. A hatás igazán elegáns, titokzatos és visszafogott lesz. 

Ehhez a frizurához egy lógós, nőies fülbevaló dukál igazán, amely mindkét oldalt jól látszódik a hosszú haj alatt is. Lehet ez ragyogó, kristályos fülbevaló is, melyet színben a ruhádhoz igazítasz. Nyakláncból pedig ehhez a frizurához bármilyet felvehetsz, ám ha hosszúkás arcformával rendelkezel, válassz inkább rövid nyakláncot, mert az optikailag nem nyújtja az arcot.

A képen látható ékszerek itt érhetőek el:

 1. Apró kristályokkal kirakott statement nyaklánc
 2. Swarovski kristályos, fehér csepp fülbevaló
 3. Hosszú, púderrózsaszín fém fülbevaló
 4. Fehér óriáskristály nyaklánc

-20% kedvezmény a legszebb Swarovski kristálllyal díszített ékszerekre!

ÁRZUHANÁS van a FeminaShopban! A legszebb, ragyogó Swarovski kristállyal kirakott ékszereinkre
MOST -20% KEDVEZMÉNYT ADUNK!
Megnézem az akciós kínálatot!

Promóció

Félhosszú hajú nimfa

A félhosszú vagy vállig érő haj nagyon nőies, és remek kis frizurákat lehet alkotni ebből is. Süss lágy hullámokat a hajadba, majd az egyik oldalon válassz le egy négy-öt centi vastag tincset. Ezt pedig fond be, gumizd össze egy vékony hajgumival, ami nem szembetűnő. Szintén húzd szét lazán a fonatot, majd vezesd át hátul a másik füledhez, ahol tűzd fel úgy, hogy jól tartson! Mivel ez a frizura részben vagy egészben takarja mindkét füledet, itt is érdemes feltűnőbb fülbevalót választani. A bájos, virágot vagy egyéb természeti motívumokat idéző ékszerekkel a hatás valóban nimfás lesz.

felhosszu-haj-ekszerek-shop

A képen látható ékszerek itt érhetőek el:

 1. Fehér, virágos statement fülbevaló
 2. Nagyméretű virág fehér kristályszirmokkal
 3. Tavaszi, pillangós ékszerszett
 4. Tulipán álom hollóházi porcelán nyaklánc

Egy nagy, kócos fonat

Nyáron különösen jól jön, ha nem lóg a nyakadra a hosszú loboncod, igaz? Minél hosszabb a hajad, annál szebben fog mutatni ez a frizura. A hajadat oldalt válaszd el, és a nagyobb részét fésüld át a fejtetőn arra az oldalra, amelyikre a fonatot szeretnéd. Ezután pedig egyszerűen, ahogy máskor is szoktad, lazán fond be. A végén fogd össze egy vékony gumival, ami lehetőleg legyen olyan színű, mint a hajad. Ha kész a fonat, kicsit húzgáld szét az ujjaiddal, hogy a hatás lazább és dúsabb legyen. A kimaradt rövidebb tincseket pedig süsd be lazán hullámosra. Mivel ez is féloldalas frizura, nem javaslunk pontfülbevalót, válassz inkább látványosabb darabot!

oldalra-fonat-ekszerek-shop

A képen látható ékszerek itt érhetőek el:

 1. Borostyán fürt Swarovski ékszerszett
 2. Rubinlila csepp kristály fülbevaló
 3. Strasszokkal kirakott nagy csepp fülbevaló
 4. Köves fehér statement fülbevaló

Fonott konty: egyszerűbb, mint látszik

A fonott kontyok bája, hogy mutatósabbak, és sokkal bonyolultabbnak tűnik az elkészítésük, mint amilyen valójában. A képen látható elegáns kontyhoz a két füled között egy vízszintes vonal mentén válaszd ketté a hajad. Először fond be végig a haj felső felét, gumizd össze, majd ugyanezt csináld meg az alsó felével. Az alsó fonatot tekerd fel a felső fonat alatt, és biztosítsd hullámcsatokkal, hogy ne hulljon le. A felső fonat végét pedig szorosan tűzd a feltekert alsó konty alá, és kész is! A kontyhoz, ha nem hagysz elöl sok hajat lógni az arcodba, nagyon elegánsak a pontfülbevalók is - szabad a választás! Ha göndör hajból csinálod, választhatsz geometriai alakú ékszereket, amelyek ügyesen ellensúlyozzák a haj hullámait.

fonott-konyt-eskuvo-ekszer-shop

A képen látható ékszerek itt érhetőek el:

 1. Szögletes kristálylap fülbevaló
 2. Szürke, elnyúlt kristálycseppek nyaklánc
 3. Ezüstszínű kockákba rejtett kristályok ékszerszett
 4. Bájos, csillogó kristályos rókák ékszerszett

Bájos hajpántfonat

Hosszú vagy félhosszú hajból a legjobb csinálni. Válaszd el a hajad, ahol szoktad, és kicsit tupírozd fel a fejtetőn, főleg hátul. Majd az egyik oldalon vegyél a kezedbe két tincset, és kezdd el összetekerni! A hajvonaladtól minden tekerésnél vegyél hozzá egy hasonló vastagságú tincset, és így folytasd a csavarást egészen addig, amíg el nem érsz a füledig. Ezt megcsinálhatod akár csak az egyik, akár mindkét oldalon. A végén pedig tűzd fel hátul az összetekert tincseket. A hullámcsatokat akár egy ízléses hajdísszel is eltakarhatod. Ehhez a frizurához érdemes feltűnő fülbevalót párosítani. Az ívelt vagy a gömbökkel, karikákkal ellátott darabok nagyszerűen ellensúlyozzák például a haj egyenességét.

feloldalas-fonat-ekszer-shop

A képen látható ékszerek itt érhetőek el:

 1. Sötétkék Swarovski kristályos ékszerszett
 2. Ezüst kettős spirál függő fülbevaló
 3. Apró gömbökből álló szőlőfürt fülbevaló
 4. Swarovski kristályos szerencse-ékszerszett

Rövid haj: dögös, de elegáns

Ha rövid a hajad, nagyon szerencsés vagy, hiszen nem kell nagyon sokat bíbelődnöd a frizuraválasztással. A hajadat a homlokodba vagy hátra is fésülheted, az ékszerválasztásodat ez nem fogja befolyásolni. Ha a hajad nem takarja a füledet, akkor apró-cseprő fülbevalót is felvehetsz, de ha kicsit extravagánsabb darabot választanál, attól sem kell ódzkodni. Egy fekete kristályos statement fülbevaló például nagyon dögös hatást kelt. Nyakláncból is válassz nyugodtan statement darabot vagy chokert. A hangsúlyos nyaklánc rövid hajjal érvényesül a legjobban, főleg akkor, ha pánt nélküli ruhát viselsz.

rovid-haj-ekszer-eskuvo-shop

A képen látható ékszerek itt érhetőek el:

 1. Fekete Swarovski kristályos statement fülbevaló
 2.  Színes Swarovski kristályos szultánanyakék
 3. Bézs-fehér gyöngyös statement ékszerszett
 4. Borostyánszínű kristálycsepp fülbevaló

Ezt is szeretjük