A Szexoktatás Maeve-je a való életben nagyon másképp fest: képeken a 25 éves Emma Mackey nőies stílusa
A 25 éves Emma Mackey mindig nagyon csinos a vörös szőnyeges eseményeken. Mutatjuk legjobb szettjeit.

emma mackey cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szexoktatás a Netflix legsikeresebb sorozatai közé tartozik. Első évada 2019-ben debütált, és világszerte több mint 40 millió néző volt rá kíváncsi. A második évad tavaly januárban jelent meg, a harmadik pedig idén szeptember 17-én jött ki, és már most hatalmas siker.

A széria szokatlan őszinteséggel, merészséggel és humorral közelíti meg a szexualitást, és mutatja be szereplői, valamint a Moordale Gimnázium életét. Olyan nyíltan és viccesen ábrázolja még a legintimebbnek, legkényesebbnek vélt részleteket is, ahogyan más tinisorozatban nem látni. A Szexoktatás még néha azokat is meglepi, akik úgy gondolják, semmivel sem lehet őket zavarba hozni. A különleges sorozatot persze nemcsak a sztori és az egész koncepció, hanem a szereplők is még jobbá teszik.

A 25 éves Emma Mackey stílusa

A női főszereplő Maeve Wiley-t az angol-francia Emma Mackey alakítja, akit sokan Margot Robbie-hoz hasonlítanak. A sorozatban a hányatott sorsú, de rendkívül okos és intelligens fiatal lány egy igazi vagány, lázadó személyiség, akit szinte mindig csak bakancsban, farmerszoknyában és bőrdzsekiben látni, ám a 25 éves sztár a való életben nagyon másképp fest. Imádja a sikkes, nőies ruhákat, és mindig elképesztően csinos a vörös szőnyeges eseményeken. Mutatjuk legjobb szettjeit.

Képek Instagram/sexeducation, Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük