Mi történik, amikor azt mondják az embereknek, hogy gyönyörűek? Képeken a reakciók
A fiatal nő megörökítette az emberek reakcióit a bókra.

emberek reakcioi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem gyakori, hogy az emberek idegenektől kapnak bókokat. Senki nem szokott ahhoz hozzá, hogy az utcán kedves szavakkal dicsérik meg, esetleg csak ahhoz, hogy néhány beszólással, füttyentéssel jelzik a férfiak, hogy jól néz ki. Ám ez egyáltalán nem hízelgő, sőt, nagyon is kellemetlen, sértő és zavaró tud lenni.

De mi történne, ha egy ismeretlentől kapnának valóban illedelmes és jóleső dicséreteket? Erre kereste a választ egy fiatal fotós, és képeken mutatta meg a választ.

Ilyen a reakció a kedves bókra

A chicagói Shea Glover célja egy társadalmi kísérlet volt az új projektjével. A 18 éves, fiatal nő elárulta, eredetileg nem a reakciókat akarta megörökíteni, csupán magát a szépséget, de nagyon is látványos, sokat mondó eredményt kapott. Tanárokat, diákokat kért fel arra, hogy lefotózhassa őket, közben pedig közölte velük, hogy azért őket választotta, mert mindig arról készít képeket, amit vagy akit gyönyörűnek talál. Néhányukat ismerte, de a legtöbben teljesen idegenek voltak számára. A reakciók igen sokszínűek, és magukért beszélnek.

Ezt is szeretjük