Divatos frizurát kért, de borzalmas lett a végeredmény - 8 ember megmutatta, hogy járt pórul a fodrásznál

Képeken mutatták meg, milyen frizurára vágytak, és milyet kaptak a fodrásztól. Szegények, nem csoda, hogy kiakadtak az elrontott hajkölteménytől.

hajfestes

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A következő emberek csinos, divatos frizurára vágytak, de szörnyű végeredménnyel távoztak a fodrásztól. Megmutatták félresikerült tincseiket.

Bár nagy reményekkel, izgalommal indultak a szalonba, és alig várták, hogy a tükörbe nézve megláthassák új hajkoronájukat, sajnos nagyot kellett csalódniuk elrontott frizurájuk láttán. 

Elrontott frizurák képeken

Ezeknek a nőknek és férfiaknak valószínűleg egyik nagy félelmük valósult meg a fodrászszékben, ugyanis borzalmas hajat kaptak. Mindannyian vittek egy-egy fotót arról, hogy mi az elképzelésük, milyen frizurára vágynak, a hajszobrászok viszont nem tudták megvalósítani a sikkes vágásokat, festéseket, és ahelyett, hogy ezt elismerték volna, inkább megpróbáltak kihozni valami hasonlót a tincsekből - de sajnos nem sikerült. A neten mutatták meg az emberek, hogy jártak pórul a szalonban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük