A korona új Diana hercegnője a magánéletben is igazi stílusikon: Elizabeth Debicki mesésen öltözködik
Az ausztrál színésznő, Elizabeth Debicki nem csak tehetséges, de gyönyörű, és elképesztő stílusérzékkel rendelkezik.

elizabeth debicki cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az biztos, hogy A korona című sorozat nézői már tűkön ülve várták, mikor lép be a történetbe Diana hercegnő, és persze azt is, hogy ki fogja alakítani. A negyedik évadban végül Emma Corin debütált a szívek királynőjeként, de mivel a drámára jellemző, hogy a történeti idő múlásával a színészeket is leváltják, köztudott volt, hogy az ötödik évadban már új színésznő bújik a bőrébe. 

Az ötödik-hatodik szezonban a 31 éves Elizabeth Debicki játssza majd Dianát. A szőke szépség a Harmadnaposok című ausztrál filmben vált ismertté 2011-ben, ezután pedig többek közt A nagy Gatsbyben, Az U.N.C.L.E. emberében, A galaxis őrzői vol. 2.-ben, valamint a Tenetben láthatta a nagyközönség.

Elizabeth Debicki stílusa

Az ausztrál színésznő nemcsak tehetségével, hanem kisugárzásával, szépségével, eleganciájával és stílusérzékével is elkápráztatja az embereket. Imádja a kifinomult, de sikkes és modern szetteket, a fényes anyagokat, a nőies darabokat. Akárhányszor csak megjelenik egy nyilvános eseményen, mindig elismerő tekintetek veszik körül. Legjobb összeállításait látva nem is csodáljuk.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük