Fesd rózsaszínre körmeidet!
Most így is küzdhetsz a mellrák ellen
Ne félj rendszeresen felkeresni az orvosodat, az időben felismert kórkép ma már gyógyítható! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Októberben rózsaszínbe borul az egész világ, hogy előtérbe kerülhessen a sok nőt érintő kérdés, azaz a mellrák elleni küzdelem.

A kezdeményezéshez te is könnyedén csatlakozhatsz: fesd körmeidet rózsaszínre ebben a hónapban és hívd fel környezeted figyelmét a megelőzés fontosságára! A Crystal Nails-szel közösen ráadásul az Összefogás a Mellrák ellen Egyesületet is segítheted, ugyanis a Crystal Nails minden októberben megvásárolt rózsaszín porcelán, zselé és CrystaLac árából 100 forintot adományoz az egyesület javára.

A Crystal Nails emellett az Egészség Hídja kezdeményezéshez is csatlakozott, amely október 13-án került megrendezésre. Az eseményen rengeteg nő vonult végig a rózsaszínben pompázó Lánchídon, rózsaszín körmökkel ékesítve.

Ha neked is szívügyed a megelőzés társadalmi szintű tudatosítása, fejezd ki állásfoglalásodat stílszerűen nőies módon!

Miért fontos felhívni a figyelmet az összefogásra?

A kezdeményezés célja az, hogy minél szélesebb körben hívja fel a társadalom figyelmét az egészséges életmódra, a stressz helyes kezelésére és a mellrák elkerülésének más módjaira.

Az időben felismert betegség 90%-os biztonsággal gyógyítható, ezért a szűrővizsgálatok jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Évente legalább egyszer minden nőnek fel kellene keresnie nőgyógyászát és figyelemmel kellene követnie a vizsgálatok eredményét.

Ha te lelkiismeretesen megteszed ezt, mert tisztában vagy a dolog fontosságával, akkor most októberben itt a remek alkalom, hogy beszélgess is róla barátnőiddel, anyukáddal, nagymamáddal. Ez közös ügyünk!

És hogy mit tehetsz még? Csatlakozz te is: segítsd a mellrák elleni küzdelmet azzal, hogy pink körmöket kérsz a körmösödtől! Rózsaszín körmeid pedig bátran oszd meg a világgal is és töltsd fel a Műköröm Portál facebook oldalán található Crystal Nails alkalmazáson keresztül! Mutassuk meg az összefogás erejét!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2571476&banner=2571491&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük