A kövér nőkkel nem lehet szexelni? Kiverte a biztosítékot a reklám
Mutatjuk a reklámot, ami a duci nőket nagyon megalázó üzenettel látott napvilágot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szexuális játékszerekkel foglalkozó cég, a Whizword az alábbi hirdetést tette fel az internetre. Ez a kép nagyon csúnyán megalázza a ducikat, nem véletlen, hogy hatalmas felháborodást keltett.

A hirdetés tárgya a Fifi névre keresztelt termékük. Olvass tovább, és ismerd meg a részleteket!

A duci nők nem kívánatosak?

A "Make the right decision", vagyis "Hozd meg a helyes döntést" felirat, valamint az alatta fehérneműben szereplő hölgy együttesen azt sugallja, hogy a duci nők nem lehetnek kívánatosak.

A felettébb sértő hirdetésre számos reakció érkezetett a közösségi médiában, az emberek sorra fejezték ki a felháborodásukat. Például egy szexuális oktató, Sunny Megatron kommentjében felszólította a céget, hogy gondolja át a marketingjét, és egyúttal az etikai normáit is.

Egy Sarah nevű Twitter-felhasználó pedig azt írta ki, hogy a kövér nők szexuális élete nem vicc. A reklám hatására megszületett a #DONTgetfifi hashtag is, ami a termék profilnevének, a @GetFifi-nek a tagadása.

A képet végül a cég a Twitterről, valamint az Instagramról is törölte, azonban sokak szerint bocsánatot is kellene kérniük amiatt, hogy egyáltalán megosztották.

Csak lapos hassal lehet topot viselni

Az O, The Oprah Magazine tanácsa, miszerint lapos hassal szabad csak topot viselni, szintén sokak nemtetszését vívta ki.

Ezt is szeretjük