Tudd meg, milyen frizura áll neked a legjobban!
Szakértői segítséget kapsz hozzá
Az arcformádhoz illő frizurával kiemelheted szépségedet! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Belső szépség egyenlő külső szépség - hangoztatják sokan az örök érvényű igazságot. Természetesen mindkettő fontos, hiszen valóban nem létezhet egyik a másik nélkül! Ha kiegyensúlyozott, harmóniában levő lelked már megtalálta számítását, akkor fontos, hogy külsőd is megtalálja a számára megfelelő életérzést, amikor jöhet bármilyen akadály, azon átlendül! Ehhez néha nem árt egy kis profi segítség, amikor nincs más dolgunk, csak szépülni!

Szépülj profi szakemberek segítségével

A nagysikerű Átváltoztatjuk sorozatunk idén sem marad el, és negyedik alkalommal is megrendezésre kerül áprilisban és májusban, a budapesti és vidéki Douglas Parfümériákban egyaránt.

Átváltoztatjuk! rendezvényünk keretein belül profi szakemberek vesznek kezelésbe, akik személyre szabott smink- és hajápolási tanácsokkal látnak el, és a tanácsadást követően el is készítik a hozzád leginkább passzoló sminket és frizurát. Természetesen bőrödről sem feledkeznek meg, bőrdiagnosztika segítségével az esetleges rejtett problémákra is fényt derítenek, és megtalálják a számodra legmegfelelőbb termékeket!

- A Douglas szépségtanácsadói folyamatosan képzés alatt állnak, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb bőr- és sminktrendek kapcsán. Célunk, hogy mindig legjobb tudásuk szerint a hölgyek és az urak rendelkezésére álljunk, és a legmegfelelőbb termékeket ajánljuk - mi magunk is olyan termékeket használunk, amik megvásárolhatóak az üzletekben - mondja Sárkány Márti, a Douglas vezető sminkese.

Korábbi résztvevőink

Ha érdekel, hogy mi is vár rád egy ilyen Átváltoztatjuk eseményen pontosan, látogass el Facebook-oldalunkra, ahol megnézheted az összes korábban átváltoztatott jelentkezőt, és számodra is egyértelmű lesz, hogy részt kell venned rajta legalább egyszer!

Ehhez mit is kell tenned? Ez igen egyszerű! Hogy egy ilyen igazán csajos, tetőtől talpig kényeztetésen vehess részt, mindössze annyit kell tenned, hogy vásárolsz egy 5000 forint értékű Douglas ajándékutalványt, mely korlátlan ideig felhasználható bármely európai Douglas Parfümériában, és két héttel a rendezvény előtt a kijelölt üzletben személyesen be kell jelentkezned. Ha pedig törzsvásárlónk vagy, ez az összeg mindössze 3000 forint, amiért cserébe egy teljes átalakítást kapsz!

A rendezvény jó hangulatáról pezsgővel és Vöslauer ásványvízzel gondoskodunk, és ráadásképpen ezen a csodás napon 5+5% - a +5% kedvezmény törzsvásárlói kártyával vehető igénybe! - kedvezménnyel vásárolhatsz! A korábbi nagysikerű átváltoztatásainkról készült fotókat megtalálhatod a Douglas Parfüméria hivatalos Facebook-oldalán!

Gyere, és szépülj a Douglas Parfümériákban!

A Douglas nem csupán egy parfüméria a sok közül! A kölnisüvegeken és a sminkszereken kívül rendkívül változatos kínálatunkban biztosan megtalálod azt, amit keresel. A polcokon található termékeken kívül számos ingyenes és megfizethető áru, szolgáltatás közül lehet válogatni: többek között a már említett bőr- és sminktanácsadás, de emellett kéz- és körömápolási tanácsadással, illattanácsadással is foglalkozunk, de még esküvői sminket is lehet üzleteinkben csináltatni.

És miért érdemes még a Douglasba látogatni? Mert megjelent nyári magazinjuk, amiben számos ajándékötlet, kedvezmény és a szezon újdonságai várnak rád az aktuális trendeknek megfelelően! Várunk téged is egy Átváltozásra!

Ezt is szeretjük