8 szokatlan színkombináció, ami nagyon divatos lesz idén nyáron - Nőiesek, csinosak és sikkesek

Nyáron nem lőhetsz mellé, ha ezeket a színeket viseled együtt. Merész, de nőies párosítások.

nyari szinkombinaciok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Tavasszal és nyáron szinte mindenki ruhatárából előkerülnek a színesebb darabok. A melegebb hónapokban még azok is szívesen viselnek világos vagy éppen élénk ruhákat, akik egyébként mindig a feketékre szavaznának.

Idén még inkább érdemes a vidám szettekre voksolni, mert a pasztell és a harsány színek is igen divatosak lesznek. Nem beszélve a szokatlan, de nagyon ütős, nőies kombinációkról.

Szokatlan, de sikkes színkombinációk nyárra

Ha igazán sikkes hatásra vágysz, ne csak a jól bevált párosításokat próbáld ki, hanem nyugodtan vállalj be merészebb összeállításokat is. Mutatunk néhány ötletet, melyek nem mindennapiak, de idén biztosan nem nyúlhatsz velük mellé. A divathetek résztvevői és a divatbloggerek már most előszeretettel viselik őket.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest.

Ezt is szeretjük