92 éves és hihetetlenül nőies Daphne Selfe: a világ legidősebb modellje még mindig aktív

A világ legidősebb modellje kiváló bizonyíték rá, hogy a stílus és nőiesség nem a kor függvénye.

daphne-selfe

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sok nő számára negyvenéves kor körül jön el az az időszak, amikor úgy érezhetik, veszítenek fiatalos szépségükből, és egyre nehezebben néznek a tükörbe. Ez természetesen még csak meg sem közelíti a valóságot, hiszen minden korban lehet gyönyörű egy hölgy - még ráncokkal és ősz hajjal is.

Erre remek példa Daphne Selfe, aki bár egész életében fotogén alkat volt, mégis idős korában tört be csak igazán a divatiparba, azóta pedig rendületlenül hirdeti, hogy a nőies báj mindenkiben ott van, kortól függetlenül.

Közel a százhoz is tündököl Daphne Selfe

A modell 1928-ban született az Egyesült Királyságban, és már egészen fiatalon találkozott a divatiparral. Édesanyja nagyon szép, kifinomult és okos nő volt, aki saját maga készítette a család ruháit. Daphnét azonban sokáig nem érdekelte különösképpen az öltözködés, egészen addig, amíg 19 évesen elkezdett egy ruházati üzlet kabátosztályán dolgozni. A boltban versenyt hirdettek, amivel egy helyi magazin címlapfotózását lehetett elnyerni, a nő szépsége pedig már ekkor lenyűgözte az embereket. Természetesen megnyerte a versenyt, ám ezután inkább balettkarrierjére koncentrált, és a ’90-es évek végén tért vissza a divatiparhoz - amikor már betöltötte a hetvenet is.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Képek forrása: Instagram, Facebook)

Ezt is szeretjük