Lány a szomszédból: Dakota Johnson stílusa
Dakota Johnson stílusát unalmasnak mondják, pedig az egyszerűség nem feltétlenül az, be is mutatjuk, hogy miért nem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most minden Dakota Johnsonról szól, aki a héten bemutatott A szürke ötven árnyalata című film főszereplője, bár alig van valaki, aki ezt ne tudná, ha internettel rendelkezik. Sokan nem értették, hogy miért őt választották a szerepre, és most, hogy reflektorfénybe került, még több kritika éri, mert sokan úgy gondolják, hogy nagyon unalmas.

Lány a szomszédból

Melanie Griffith és Don Johnson lánya nem unalmas, csak egyszerűen olyan, mint bárki más. Utcai stílusa vagány, rockos, de nem keresi a feltűnést. A középső képen megdöbbentően hasonlít az édesanyjára.

Előnyben részesíti a fekete-fehér összeállításokat és az egyszerű szabású ruhákat. Szinte biztos, hogy a mostani filmbemutatós körúthoz új stylistot kapott, aki ügyesen játszik a vagány, de mégis nőies ruhákkal.

Ez a minimalista stílus úgy látszik, nagyon bejött Dakotának, aki idén csak ilyen ruhákban jelent meg a vörös szőnyegen. Kivételt a Golden Globe-on tett, amikor ezüst flitteres ruhát választott, a premierekre azonban visszatért az egyenes szabású, egyszerű ruhákhoz, amelyek jól érvényesülnek nyúlánk, magas alakján. A rocker azért itt is előbújt belőle.

Ezt is szeretjük