Mutasd a csizmád, megmondjuk, ki vagy!

A cipő sok mindent elárul viselőjéről. Így a téli lábbeli, a csizma is mesél tulajdonosáról. Nem mindegy, milyet viselsz, és az sem, hogy hogyan.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lapos sarkú, cowboy vagy épp domina, a csizma nagyon változatos lábbeli. Kifejezheted vele a hangulatodat, megváltoztathatod az egész megjelenésedet. Hiszen egy szexi tűsarkúval a farmer is dögös viselet.

Az első benyomás kialakításakor a cipő nagy szerepet játszik. Mint kiegészítő sokmindent elárul viselője személyiségéről, legalábbis amerikai kutatók szerint, akik a témában végeztek egy felmérést.

A nőknél a harmadik helyen a cipő áll, előtte pedig az arc és az összbenyomás. A férfiak ezt egy kicsit hátrébb sorolták, de amikor meg kellett jelölni, hogy az összbenyomást miből rakják össze, bizony a cipő is ott szerepelt. A csizma pedig téli lábbeli, tehát azonos megítélés alá esik a cipővel.

Az sem mindegy, hogyan viseled a csizmát. Hiszen mást mutat, ha elrejted a nadrágod alá, és mást, ha megmutatod. Olvasd el, miről árulkodik a csizmád! Leírásaink akkor érvényesek, ha szinte mindig az adott leírásban szereplő módon viseled.

Ha váltogatod, az azt jelenti, hogy kiegyensúlyozott vagy. Nyitottságra utal, hiszen nem akarod titkolni az öltözködéseddel a hangulatodat.

Rogyasztott lapostalpú

Nem szeretsz beállni a sorba, és büszke vagy arra, hogy elütsz a többiektől. Ugyanakkor nem szeretsz slampos lenni, és a magad módján követed a divatot, de sosem majmolod. A legtöbbször ezt a fazont nadrággal viselik, a nadrág szárát beletűrve. Ez a csizma általában lapos sarkú, ideális viselet, ha sokat mászkálsz a városban.

Tűsarkú csizma

Nadrág alatt

Kicsit több önbizalomra van szükséged, ugyanis szívesen vagy nőies, mégsem lépsz át egy bizonyos határt, nem hagyod kibontakozni magad. Ha megmutatnád a lábaid a külvilágnak, akkor védtelennek éreznéd magad? Pedig egy formás láb tűsarkú csizmában inkább a férfiakat teszi védtelenné.

Ha megmutatod

Viselheted szoknyával, a nadrágot betűrve vagy rövidnadrággal. A lényeg, hogy látszódjon. Nem kell önbizalomért a szomszédba menned. Szívesen megmutatod, amid van. Sok nő, amikor rossz kedve van, kicsípi magát, és máris nem látja olyan randának a világot. Dobd fel a napodat tűsarkú csizmával!

Ha túl sok a csicsa

Egy vörös lakkbőr csizma vagy a túl sok strassz önértékelési problémákra mutathat rá. Viselője úgy érzi, nem figyelnek rá eléggé. Ez egyébként bármilyen túlságosan feltűnő ruhadarb esetében igaz.

Gumicsizma

Kislányos, ugyanakkor trendi viselet. Nem mindenki meri viselni. Aki felveszi, szeret mókázni, ugyanakkor tudja, mit akar. Van, hogy kislányos ártatlansáságát szándékosan veszi elő, női praktikaként.

Kocka sarokkal

A kockasarok ma nem divat. Ha ilyen csizmát visel valaki, akkor kicsit régimódi. Jobban szereti a praktikusságot, mint a látványt, tehát a külsőségek annyira nem fontosak neki. Az is lehet, hogy szívesen öltözne divatosabban, de visszahúzódó természete ezt nem engedi.

A jó öreg veszkócsizma

Viselője vagány lány, vagyis inkább csaj. Főleg, ha farmerszoknyában cowgirlt alakít. Egy ilyen nővel nem lehet kukoricázni, ő maga is határozott, talán egy kicsit fiús is.

Ezt is szeretjük